INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL 1-1

Becali vrea calificarea de pe primul loc în grupă » Ce mesaj i-a transmis lui Reghe: "El face ce zic eu"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 22:03

Gigi Becali a fost foarte fericit după egalul dintre Steaua și Villarreal din grupele Europa League, scor 1-1, și spune că formația roș-albastră se poate califica de pe primul loc.

"Vreau calificarea de pe primul loc. Suntem mai buni ca ei. Eu vă zic că asta am văzut azi. Am văzut valoarea noastră. Eu n-am văzut la ei pase ca ale noastre, n-am văzut să aibă talent ca jucătorii noștri. Dacă revine Pintilii o să ne calificăm. Tănase nu poate juca atacant, nu poate fi număr 9. El poate fi număr 9 doar dacă are spațiu, azi n-a avut", a declarat Becali la Digisport.

Patronul Stelei spune totuși că mai important va fi meciul cu CSU Craiova din etapa următoare decât partida de azi cu Villarreal și i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf.

"Meciul cu Craiova e mai important ca cel de azi. N-am vrut să vă spun înainte de meci, dar eu am vorbit cu Reghe și i-am spus că pentru mine e mai important meciul cu Craiova decât cel cu Villarreal. Pe mine mă interesează campionatul. Și pe Reghe trebuie să-l intereseze la fel pentru că el e angajat. El face ce zic eu", a adăugat Becali.

13.231 de spectatori
au asistat la meciul dintre Steaua și Villarreal

"Cred că am acoperit chiria stadionului cu oamenii care au fost în tribune. Noi am închiriat un inel, ne-a costat vreo 30-40 de mii. Azi am luat un punct și o sută și ceva de mii" Gigi Becali

CLASAMENT DUPĂ DOUĂ ETAPE

LOC / ECHIPĂ GOLAVERAJ PUNCTE
1. Villarreal 3-2 4
2. Osmanlispor 3-2 3
3. FC Zurich 3-3 3
4. Steaua 1-3 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
belisarius
belisarius  •  01 Octombrie 2016, 04:03

O fi cum o fi el dar vicieaza Liga 1 de parca *** lui personala. Pana nu se trezesc Romani,, DNA, FRF si LPF, el va continua coruptzia lui distructiva,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Septembrie 2016, 17:38

Ăsta e dus rău !!! Ce e mai grav e că se crede destept , iar preshurile alea de pe lângă îl dau de înțeles că așa și este !!!!!

polistul68
polistul68  •  30 Septembrie 2016, 16:45

Asa Jiji, arata-i cine e sefu la ***......cit timp nevasta-sa taci, stai linistit, ca nici el nu va slune nimic. Dar eu zic ca in maxim 3 luni, va certati..si atunci sa vezi circ...ce ai avut cu mimi ( cutie de carton, cioban oparit, incult)....a fost sifon.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează