INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Budescu a explicat diferența dintre prima și a doua repriză: "Am crezut că meciul e câștigat!" » Ce zice de Alibec, Man și echipa națională

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:01

 Constantin Budescu a vorbit după succesul echipei sale cu Lugano, scor 2-1. Recunoaște că FCSB n-a făcut un meci bun în prima parte și a explicat motivele. 

"Probabil am intrat foarte relaxați. Am crezut că meciul e câștigat dinainte, dar n-a fost deloc așa. Nici eu nu credeam că putem întoarce, făcusem o repriză foarte slabă. Ei ne-au luat tare la început și ne-au taxat.

Mă bucur că am revenit și am întors scorul. Noi am vorbit să nu intrăm relaxați, dar nu a fost așa, important e că am luat 3 puncte. Mai avem 4 meciuri de disputat, deci nu suntem calificați", a zis Budescu la TV Telekom Sport. 

...despre Alibec: "Nu știu dacă s-a simțit absența lui Denis. Avem un lot valoros și cred că orice jucător poate fi înlocuit". 

...despre Man și națională: "Dennis Man merită să joace, probabil o va face și în continuare. Mai avem 4 meciuri, nu suntem calificați. Nu știu ce să zic de echipa națională, eu îmi fac treaba aici, dacă cei de acolo mă vor chema, voi merge cu plăcere", a zis Budescu la TV ProX. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:56

Deocamdata Nationala suna precum in epoca lui Piti, Daum si Burleanu. Nimic iluminant, fulminant doar ... resapant. Si chestia asta e valabila pana la prima oferta din ... Spania.

673474022797724
Simi Bidilean  •  29 Septembrie 2017, 04:34

O ECHIPA NATIONALA FARA DENIS MAN LA INAINATARE - CHIPCIU . KESERU -MAN ,,, MIJLOC -, PINTILIE, BUDESCU , ANTON ,APARAEREA NU GASESC JUCATORI . - PORTAR TATA.........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează