INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2 ÎN TURUL 16-IMILOR EUROPA LEAGUE

Budescu lăudat după golul de generic cu Genk: "Dacă-l trezești la 3:00 dimineața, tot acolo o dă"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 21:52

Astra a remizat pe teren propriu cu Genk, scor 2-2, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală din Europa League, iar Constantin Budescu a marcat un gol fantastic.

Laudele la adresa fotbalistului Astrei n-au întârziat să apară. Dinu Gheorghe, fostul președinte al giurgiuvenilor, a fost primul care l-a ridicat în slăvi pe mijlocașul de 27 de ani.

"Budescu nu te iartă niciodată de acolo. Și dacă-l trezești la 3:00 dimineața din somn și îl pui să dea, tot acolo o dă.

Se enervează, se deconectează, e foarte stresat... A reușit golul și a mai reușit câte ceva. Eu zic că a fost penalty la acea fază (n.r. în minutul 13), el e cel care l-ar fi obținut", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
172320299858542
Marcel Holota  •  17 Februarie 2017, 08:52

Daca ai dai o farfurie de Sarmale!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează