INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BONUSURI

Cad bani din cer :) » FCSB și Astra, bonusuri consistente neașteptate de la UEFA. Alte 3 cluburi românești au avut noroc

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 21:24

FCSB și Astra au primit o veste bună de la UEFA, care tocmai le-a virat în conturi un nou bonus. Ambele cluburi vor încasa câte 78.300 de euro.

De unde vin banii? Din amenzile pe care UEFA le-a încasat de la cluburile care au încălcat Fair-Play-ul Financiar.

Amenzile au fost date în sezonul 2016-2017. Suma totală strânsă a fost de 6,36 milioane de euro, iar o bună parte a fost împărțită între cluburile care au ajuns în grupele cupelor europene.

Și echipele eliminate încă din tururile preliminare ale sezonului trecut de Europa vor primi bani: 8.540 de euro de fiecare. Iar aici am avut 3 reprezentante: Pandurii, Viitorul și Poli Iași.

Inter Milano, Beșitkaș și Trabzonspor sunt echipele care au încălcat Fair-Play-ul Financiar. UEFA a blocat mai multe bonusuri, adică 6,4 milioane de euro. 80% merg către echipele participante în grupele europene (5,1 milioane), iar restul de 1,3 milioane către cele 149 de echipe care au fost în tururile preliminare. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
para.para
para.para  •  13 Decembrie 2017, 10:36
Postat de daweroirl pe 13 Decembrie 2017, 03:25

la fel se repeta si prostii ,ca bine a zis Dinu ,inteligenta are limitele ei ,prostia nu !deci ,nu e prost cine cere ,e prost cine da ,deci voi astia, guristii de ocazie faceti trafic ,thats all !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samerpix
samerpix  •  13 Decembrie 2017, 06:09
Postat de davidblack pe 12 Decembrie 2017, 23:58

ba tu te crezi o persoana publica ( virtuala ) , pt mine *** . ***

Tot prost, tarane, tot prost? Ai ajuns sa vorbesti singur in miez de noapte si sa iti mai dai si like de pe un cont pe altul. Jale mare!:)))

daweroirl
daweroirl  •  13 Decembrie 2017, 03:25
Postat de para.para pe 13 Decembrie 2017, 02:01

Asa cum protv repeta filmele la fiecare 2 luni, si gesepeul repeta "stirile" la fiecare 2 zile. Ce ba ati ramas fara "noutati" despre echipa voastra si v-ati gandit sa repetati "stirea" cu ea?

la fel se repeta si prostii ,ca bine a zis Dinu ,inteligenta are limitele ei ,prostia nu !deci ,nu e prost cine cere ,e prost cine da ,deci voi astia, guristii de ocazie faceti trafic ,thats all !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează