INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA L

"Călăul" României se așteaptă la un meci dificil împotriva Stelei: "Va fi o partidă specială pentru mine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 16:28

Armando Sadiku (25 de ani) a marcat unicul gol al Albaniei în victoria contra României de la EURO 2016, scor 1-0, meci care ne-a trimis acasă.

"Călăul" României joacă pentru FC Zurich și spune că se așteaptă la un meci dificil împotriva Stelei, însă recunoaște că nu știe mai multe despre vicecampioana României.

"Am urmărit tragerea la sorți împreună cu toată echipa, speram să avem parte de echipe mai puternice, ca să aducem suporteri mulți la stadion, dar și Steaua este o echipă pe care trebuie să o respectăm, la fel ca pe Villarreal sau formația din Turcia.

Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în fața suporterilor, iar în România va fi un meci special pentru mine, mai ales că am înscris contra echipei naționale, dar trebuie să dăm toți ce avem mai bun și atât.

Eu voi încerca să dau tot ce am mai bun, nu contează că va fi contra celor de la Villarreal sau Steaua. Cunosc câțiva jucători, dar nu pot să spun că știu multe pentru că nu am urmărit campionatul României", a declarat Sadiku la Digisport.

Steaua e în Grupa L din Europa League alături de Villarreal, FC Zurich și Osmanlispor.

PROGRAMUL DIN GRUPA L 

15 septembrie: Steaua - FC Zurich, Osmanlispor - Villarreal
29 septembrie: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - FC Zurich
20 octombrie: Steaua - Osmanlispor, FC Zurich - Villarreal
3 noiembrie: Osmanlispor - Steaua, Villarreal - FC Zurich
24 noiembrie: FC Zurich - Steaua, Villarreal - Osmanlispor
8 decembrie: Steaua - Villarreal, Osmanlispor - FC Zurich

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
its1134
its1134  •  26 August 2016, 22:15
Postat de sadiku pe 26 August 2016, 20:09

Armando Sadiku (25 de ani) a marcat unicul gol al Albaniei în victoria contra României de la EURO 2016, scor 1-0, meci care ne-a trimis acasă. :))))))))))))))))))))))) ...iar va trimit acasa :)))))))))))))))))))))

Cocalar clonă, cu nickname de conjunctură.

sadiku
sadiku  •  26 August 2016, 20:09

Armando Sadiku (25 de ani) a marcat unicul gol al Albaniei în victoria contra României de la EURO 2016, scor 1-0, meci care ne-a trimis acasă. :))))))))))))))))))))))) ...iar va trimit acasa :)))))))))))))))))))))

1231782316848004
Gelu Viorel  •  26 August 2016, 20:05

ma ,firar ale dracu surse junalistie ,astazi toate infomatiile de pe un gsp sunt contrazise pe prosport ,adica una srie una cealata scrie total altceva ar trebui ca cei care au dat informatia falsa sa inchida ,deontologic vorbind

Vezi toate comentariile (8)
Comentează