INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA, JOI, 22:05, DOLCE, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Campioana României nu e interesantă pentru belgieni! Câte bilete s-au vândut + ce zice antrenorul lui Genk

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 20:08

Albert Stuivenberg a vorbit despre meciul cu Astra de mâine, care nu a stârnit un interes prea mare în Belgia. A anunțat cum va juca echipa sa, dar și câte bilete s-au vândut pentru meciul care va începe la 22:05. 

"Când joci la 0-0 există întotdeauna pericolul să primeşti gol. Noi jucăm întotdeauna la victorie, dar desigur ne-ar avantaja şi un 0-0 sau 1-1.

Am înţeles că s-au vândut doar 7.000 de bilete, avem nevoie de suportul fanilor. Sper ca stadionul să fie plin la ora meciului.

Am văzut la meciul tur că Astra are câţiva jucători impresionanţi. Trebuie să fim concentraţi 90 de minute, pentru că în tur, dintr-o neatenţie, am primit gol în finalul meciului.

Sunt sigur că adversarul vine să câştige, noi trebuie să avem o posesie bună", a spus Stuivenberg conform sport.be.

...despre echipa Astrei: "Ştim calităţile jucătorilor Astrei şi suntem pregătiţi pentru orice. Este o echipă experimentată, iar noi trebuie să fim concentraţi tot meciul. Am jucat împotriva Stelei în sezonul acesta cu Sparta Praga, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar la meciul retur am fost eliminat şi am pierdut calificarea.

Nu am o amintire plăcută de la acel meci şi sper ca mâine seară totul să se termine cu bine. Nu mai contează ce a fost în trecut, contează viitorul. Am fost dezamăgit la început când am venit la Genk, deoarece nu prindeam echipa.

Antrenorul a vorbit mult cu mine şi asta m-a ajutat. La meciul de duminică mi-am pierdut doi dinţi după un duel cu portarul de la Charleroi, am fost la dentist şi totul este bine acum".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează