INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

VIDEO Imaginile compromițătoare cu Alibec la Plzen: atacantul înjură în direcția lui Dică! » Reacțiile antrenorului și căpitanului FCSB

captură Telekom Sport
captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 22:11

FCSB a pierdut categoric meciul cu Viktoria Plzen, 0-2, în etapa a 5-a din grupele Europa League. 

După o primă repriză slabă, pe Alibec l-au apucat iar nervii. În minutul 52, la o lovitură liberă, s-a rugat de Bălașa să-l lase să bată.

Alibec i-a spus de două ori lui Bălașa: "Băi, te rog frumos, lasă-mă pe mine". Nemulțumit că fundașul central nu-i acceptă dorința, Denis a fost surprins de camerele TV când se întoarce nervos spre banca de rezerve și aruncă o înjurătură: "Du-te, mă, în p... mea!".

Vezi aici VIDEO cu faza

Până la urmă, tot ca Dică a rămas: Bălașa a câștigat disputa de pe gazon, la ordinul antrenorului, și a executat faza fixă.  

"La acea lovitură liberă a vrut să execute Denis. Eu i-am zis că bat eu, că este pe partea stângă și pot executa eu cu piciorul drept. Asta a fost", a explicat căpitanul FCSB la TV Telekom Sport.

"Am spus să bată Bălaşa pentru că era o lovitură liberă pentru un fotbalist de picior drept, de aceea i-am zis lui Denis să-l lase" Nicolae Dică la TV Telekom Sport

Citește și: Becali a ieșit la atac după eșecul cu Viktoria Plzen: "El ne-a pierdut meciul! Parcă a uitat fotbalul"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 19:55

Se vede ca a injurat.Nu-i frumos ,dar totusi Alibec e ..Alibec .Se vede cum il roaga frumos pe Balasa sa-l lase sa execute el. Poate nu inteleg eu ,dar fotbalul nu e armata. Toti antrenorii sunt numiti "mister".Primul mister a fost Dinu ,apoi altii "misteriosi. Sumudica ( ala mister cand si-a dat jegarii jos!), Dan Petrescu si cati or mai fi....mister.

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Noiembrie 2017, 14:45

Alibec este un golan fara educatie pe al carui creieras patineaza mustele ! Federation ar trebui sa ia masuri drastice !

deva1
deva1  •  24 Noiembrie 2017, 12:41

Asta e rautate din partea autorului articolului.ce esti tu agent de circulatie sa penalizezi?de unde stii ca a injurat?ai avut casti sau microfoane?bagi numai strambe la echipa impotriva lui Alibec Denis.rusine

Vezi toate comentariile (21)
Comentează