INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS 3-1

CFR CLUJ - KUPS 3-1. Câți bani încasează campioana României după calificarea în grupele Europa League! Jucătorii își primesc restanțele

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 20:28 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 20:38

CFR Cluj, campioana României, s-a calificat în grupele Europa League, după victoria clară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1.

După succesul din play-off-ul Europa League, CFR Cluj este pentru a doua oară consecutiv în grupele Europa League, iar conducerea campioanei primește un ajutor financiar important pentru a rezolva problemele cu banii.

CFR Cluj ia 5 milioane de euro!

După această performanță, CFR Cluj va încasa o sumă ce va asigura jumătate din bugetul stagional: 5 milioane de euro. Echipa lui Dan Petrescu primește în două tranșe aproape 3 milioane de euro de la UEFA. La acestea se adăuga încă două milioane din market pool, dar și alți bani din eventuale victorii din grupă.

570.000 de euroeste bonusul de la UEFA pentru orice victorie în grupele UEL și 190.000 € pentru un egal

O bună parte din această sumă va ajunge la jucători. E vorba despre prima de calificare în grupe, care este de 25.000-35.000 de euro, în funcție de contractul fiecăruia. În plus, Deac și compania își vor recupera și salariul pe luna aprilie, oprit de club din cauza stării de urgență. 

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj 

CFR Cluj, calificare fantastică în Europa League! Victorie superbă contra finlandezilor de la KuPS

Probleme pentru echipa lui Dan Petrescu! Terenul de la Cluj, inundat înaintea meciului din play-off-ul Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  02 Octombrie 2020, 09:59

Daca s-ar fi calificat fcsb,GSP ne-ar fi asigurat ca va incasa...15 milioane de euro!

realcf
realcf  •  01 Octombrie 2020, 22:11

Ce repede va place voua sa calculati! Nicaieri in lume, in alte ziare cu subiect de sport nu auzi asa calcule! Pe cine intereseaza cati bani primeste CFR dupa aceasta calificare? Ar fi mai interesant ce procent din acest castig se investeste inapoi in fotbal...

10aripa
10aripa  •  01 Octombrie 2020, 21:58

Moare Gigi...he he he

Vezi toate comentariile (6)
Comentează