INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Ce-au fost și ce-au ajuns » Număr incredibil de mic de bilete vândute pentru meciul cu Villarreal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 20:17

În urmă cu 11 ani stadionul Ghencea era umplut până la refuz, deși afară ningea ca-n povești și temperatura era cu mult sub zero grade Celsius. Se întâmpla într-un meci cu Villarreal, însă joi lucrurile nu vor mai sta așa.

Chiar dacă vor juca tot cu formația spaniolă, steliștii nu s-au îngrămădit la casele de bilete pentru meciul din grupele Europa League, de joi, de la ora 20:00.

Problemele cu identitatea cu care se confruntă Steaua de doi ani i-a făcut pe suporteri să nu-și mai susțină favoriții. Până la ora redactării acestui articol au fost vândute aproximativ 6.000 de bilete.

Totuși, oficialii roș-albaștrilor speră să strângă măcar 10.000 de suporteri pe Arena Națională până la ora jocului.

Partida dintre Steaua și Villarreal se va juca joi, de la ora 20:00, în direct la Pro tv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din grupa celor două mai fac parte Osmanlispor și FC Zurich.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1152667491479359
Eduard Zorici  •  29 Septembrie 2016, 09:38

astia nu se mai numesc suporteri. era fain cand veneati la meciurile cu chelsea...cu liverpool...etc si sustineati steaua...e aceeasi echipa, numai ca s.a gasit un soldatel sa scoata bani furand emblema si cerand si despagubiri

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Septembrie 2016, 09:25

*suporteri

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Septembrie 2016, 09:24

Normal ca fcsb nu are suporterii. Stelistii iubesc Steaua, nu fcsb

Vezi toate comentariile (20)
Comentează