INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Ce urmează pentru trupa lui Gâlcă » Steaua ar putea avea o grupă horror în Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 14:48

Steaua nu va fi prezentă la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, de diseară, însă va continua în Europa League.
Tragerea la sorţi va avea loc vineri, la 14:00, iar gruparea roş-albastră e în acest moment în urna a doua valorică şi are nevoie de două surprize diseară, în returul play-off-urilor Europa League, pentru a urca în prima urnă. Una dintre surprize ar putea să o facă Astra în faţa Lyonului.

Dacă va rămîne în a doua serie, o grupă horror ar putea fi alături de:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (135)
polistul68
polistul68  •  28 August 2014, 18:26
Postat de oviatapentrusteaua pe 28 August 2014, 15:54

Prostia se plateste. Daca nu cereati sa schimbe numele stadionului Gh Hagi poate investea la voi. Asa au procedat fara minte si oltenii dupa revenirea acasa si Craiova cu Baciu, care putea ajuta clubul , asa l-au indepartat pe cel mai valoros jucator din istoria lor.

Poate investea...si ce rezultate avea ? Investeste la Academia lui..si ce rezultate are ? in 6 ani de cind are academia nu a scos nici macar un singur jucator, care sa joace regulat, la o echipa cit de cit serioasa....spune-mi tu un jucator de-al lui care e titular intre-o echipa...si asta dupa 6 ani... hagi e geambas de tineri..i ia ieftin, profita de nume si la prima oferta i vinde. Daca asa facea si la Farul, mai bine ca nu a venit.

manty_one
manty_one  •  28 August 2014, 17:13

nu poti avea rezultate daca nu investesti...in conditiile in care ti-au intrat atatia bani in cont anul trecut si vinzi jucatori pe banda rulanta fara sa aduci mai nimic in schimb, cum poti avea pretentii?Deci aceasta eliminare din CL e perfect normala,Ludogoret are un buget de 5 ori mai mare decat Steaua...daca nu aduc un varf de atac si inca cel putin un fundas nu o sa facem nimc nici in EL,de castigarea campionatului nici vorba...mai sus de locul 3 nu poti avea pretentii...Petrolul si Astra sunt peste Steaua,valoric vorbind..

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  28 August 2014, 16:26

LEGIA :-D Ce dragut!!

Vezi toate comentariile (135)
Comentează