INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  JAGODINA - CFR CLUJ, JOI, 21:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Ciprian Deac speră în continuare în calificare: ”Ar fi o mare ruşine pentru CFR Cluj să fie eliminată”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 15:48

CFR Cluj a obţinut doar o remiză pe teren propriu cu Jagodina, scor 0-0. Dacă nu îşi vor reveni în Serbia, ardelenii vor fi eliminaţi din cupele europene încă de la prima dublă.
Ciprian Deac, mijlocaşul ardelenilor, a vorbit despre şansele echipei sale de a se califica mai departe.

”Pe hîrtie cred că noi sîntem favoriţi, dar asta contează mai puţin. Trebuie să arătăm asta mîine, să dominăm meciul. Sperăm să ne calificăm, altfel ar fi o mare ruşine pentru noi”, a spus Ciprian Deac.

Meciul dintre Jagodina şi CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
c24
c24  •  23 Iulie 2014, 21:18
Postat de steaua1986forever pe 23 Iulie 2014, 16:28

Eu cred ca rusine mai mare e sa iti vopsesti parul, sa fi vandut (a se citi TEAPA) in strainatate pe bani frumosi si sa nu joci acolo nici cat un boxer pe final de cariera si mai ales sa te intorci cu coada intre picioare in tara. In rest, sa fie eliminati de niste sarbi mediocri nu este o rusine, rusine e cum au luat niste "titluri" acesti indivizi.

eu nu mi-as permite sa vorbesc de rusinea nimanui, din moment ce campioana ultimilor doi ani a avut peste 100 de jucatori prieteni in loturile celorlalte echipe din liga 1. In plus, respectiva castigatoare a mai avut si un sef de comisie de arbitri si niste echipe lovite de vasalitate totala...

luisharcsa
luisharcsa  •  23 Iulie 2014, 19:58
Postat de qwerty007 pe 23 Iulie 2014, 19:30

Nu stiu pe ce hartie se vede Deac favorit,ma rog CFR,eu cred ca sansa e de 50 %. Lotul CFR-ului e destul de subtire,asa ca trebuie si putin noroc in meciul asta,vezi bara din meciul tur. Succes CFR !!

Noroc cu capsunarii,si aia sunt slabi.Daca avem putin noroc si marcam un gol cred ca ne calificam.Greul vine dupa.Na dar cine stie.

qwerty007
qwerty007  •  23 Iulie 2014, 19:30

Nu stiu pe ce hartie se vede Deac favorit,ma rog CFR,eu cred ca sansa e de 50 %. Lotul CFR-ului e destul de subtire,asa ca trebuie si putin noroc in meciul asta,vezi bara din meciul tur. Succes CFR !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează