INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DINAMO MINSK 0-2, 0-1 ÎN TUR

Clujenii acuză arbitrajul: "A contribuit la această înfrîngere"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 00:12

Oficialii lui CFR Cluj pun eliminarea din Europa League în faţa celor de la Dinamo Minsk, 0-3 la general, pe seama arbitrilor. Atît preşedintele Iuliu Mureşan, cît şi antrenorul Vasile Miriuţă au acuzat prestaţia centralului francez.

"La pierderea acestei partide a contribuit din păcate şi brigada de arbitri. Au fost multe greşeli care chiar m-au mirat. În prima fază am fost foarte supărat pe Rada, dar după aceea, discutînd cu specialişti, sunt mai puţin supărat. La cartonaşul roşu arbitrul iar s-a pripit puţin. A fost penalti la Tade, iar la ei nu cred că a fost penalti", a spus Iuliu Mureşan la postul Look Plus.

"Îmi felicit jucătorii, au jucat admirabil. Puteam să încheiem conturile în prima repriză. Am avut patru situaţii de a marca şi un 11 metri clar la 0-0. Arbitrul nu a dat. Am rămas în zece oameni după eliminarea lui Ionuţ Rada, nu a fost uşor. Îmi felicit echipa pentru dăruire, atitudine şi determinare. Am avut ocazii, păcat că nu am marcat", a declarat Vasile Miriuţă pentru acelaşi post.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:52
Postat de belamy pe 08 August 2014, 08:25

am vazut-o si p-asta : clujenii acuza arbitrajul, ei care au ajuns campioni doar cu arbitri. unde sunt banii de-altadata ?

nu despre asta e vorba, sau mai precis nu in sensul asta. nu credca ai citit declaratia cu atentie. e neconforma cu titlul.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:51
Postat de daithi pe 08 August 2014, 14:38

Poate daca "ziaristii" ar incepe sa tratexe un text asa cum se cuvine, lumea nu ar fi dezinformata... E o dovada de nesimtire luarea a catorva propozitii dintr-un context, schimband partial sensul. Iuliu Muresan a spus defapt: "Suferim la faza de finalizare, încă avem nevoie de omul care să marcheze. La acest eşec a contribuit şi brigada de arbitri." Daca citim si prima propozitie, e clar, ca da un altfel de ton declaratiei. Nicidecum nu are intelesul de a invinovatii pe oricine pentru esec, numai sa nu trebuie sa dai socoteala. Autocritica (si intaietatea acesteia) este clara.

bingo.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:51
Postat de timarhac pe 08 August 2014, 11:52

A avut si arbitrul un cuvant de spus in esecul asta, e clar. Dar cand joci cu nishte ratatalai fara cap cum sunt Costea si Negrut, ori cu un absolut... ca Rada care la varsta si experinta lui se apuca din primul minut sa rupa adversarii, ce naiba mai ai de comentat ? Nu merita pa` naiba rosu. Il merita la primul fault, trebuia sa stie ca va fi vanat de arbitru si va fi eliminat la urmatoarea ocazie. Dar el n-a stiut, e prost de pute. In min. 25. putea fi 2-0 pentru CFR, si nimic nu se mai putea intampla. Asta daca aveam si noi macar niste jucatori, nici nu era nevoie de fotbalisti la ce ocazii au fost. Suparat ori nu, dar un lucru e sigur: nu aveam ce cauta in E.L !

bravo. foarte fair play. felicitari inca o data.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează