INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

Concluziile lui Dinu după Dinamo - Bilbao » Doi fotbaliști l-au dezamăgit: "Joacă la alibi" + Ce spune despre Rivaldinho, cel pe care îl desființa în urmă cu o lună

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 15:07

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a tras concluziile după meciul dintre Dinamo și Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League, încheiat 1-1. 

" Dinamo a început cu o oarecare teamă, ocupată să închidă culoarele de pătrundere ale bascilor. Aceștia s-au mulțumit însă cu o posesie prelungită deoarece nu sunt la nivelul de joc din campionatul lor. Trebuie să se mai antreneze, au jucat destul de lent.

În repriza a doua s-a jucat de la egal la egal. Dinamo a revenit mai agresivă. A fost interesant debutul lui Katsikas.

M-a surprins golul lui Rivaldinho într-o oarecare măsură. A înscris un gol fabulos, de care era nevoie.

Dinamo, dacă va avea curaj, ar putea să le pună probleme bascilor acasă la ei. Trebuie să joace la fel cum a făcut-o în repriza a doua", a declarat "Procurorul".

În urmă cu o lună, Cornel Dinu l-a ironizat pe Rivaldinho în cadrul unei emisiuni radio: "Rivaldinho nu e jucător rău, dar e mai lent decât telefericul care urcă pe Corcovado, la Rio. Sincer, l-aș prefera pe taică-su, chiar și la vârsta de acum", a declarat "Mister", în cadrul emisiunii "Stop pe Piept", de la Național FM.

Dinu a vorbit și despre cei doi jucători ai lui Dinamo care nu l-au convins în meciul de joi seara cu Bilbao. 

"Hanca are o cădere de reacție. E posibil să nu fie încă pus la punct cu pregătirea. Nu mi-a plăcut Salomao, joacă la alibi", a declarat Cornel Dinu, conform TV Dolce Sport.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Athletic Bilbao din meciul tur al preliminariilor Europa League (DETALII, AICI)

  • Meciul retur va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:45, la Bilbao. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Iulie 2017, 16:54
Postat de bulletproof pe 29 Iulie 2017, 09:33

Altfel spus, ... adversarul nu i-a lăsat să-si facă jocul, pe 'dinamovibili' !

păstorul turmei rătăcite din pipera s-a rugat la Sf.Gheorghe să cadă cu Plzen,și a ,,căzut''

306640699727631
Nae Ionescu  •  29 Iulie 2017, 11:53

cel putin ai inceput sa nu mai jignesti sa iti dai seama de relativitatea din tot ce ne inconjoara. azi rau miine bun. daca experienta ta si educatia primita si-ar spune cuvintul cu adevarat nu ai jigni. ai intelege ca azi este mai greu decit cel pe cind jucai tu. favoriti, ajutati de albitraje la fel ca steaua , secu era la putere si mai bine pe teren decit in fabrici si uzine. azi este greu. bani nu sint nici chiar tu nu ajuti cu mai nimic avind o pensie si salariu pe masura. foarte bine dar nu este de acceptat. jucatorii sint noi multi dintre ei si si-au facut datoria. salomao are clasa de mare fotblist dar mai are nevoie de joc insa este bun. albin nu a spus nimic doar ca nu este pregatit. hanca da are de mult niste vise erotice si nu mai este concenttrat la joc. vorbeste mecanic is joaca ca atare. insa nu pentru mult timp pnetru ca daca nu isi revine vor veni altii din spate si acum sint. asa ca domnule dinu tot respectul si dreptul dumitale la opinie dar daca esti educat atunci sa nu mai jignesti pe nimeni. oare nu crezi ca se pot spune si de dumneata destule si ca jucator si ca antrenor? totusi nu te-a jignit nimeni. asa ca atentie!!! eu unul nu te voi ierta cind vei mai jigni.

bulletproof
bulletproof  •  29 Iulie 2017, 09:33

Altfel spus, ... adversarul nu i-a lăsat să-si facă jocul, pe 'dinamovibili' !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează