INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LYON - ASTRA 1-2

Constantin Budescu a analizat victoria cu Lyon şi a dezvăluit secretul succesului Astrei

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 00:28

Constantin Budescu a analizat partida cîştigată cu 2-1 de Astra pe terenul lui Lyon şi spune cum vede şansele la calificare.Fotbalistul Astrei, autorul unui gol din penalty, a dezvăluit şi mesajul transmis la pauză de antrenorul Daniel Isăilă.

"E foarte bine că am avut ocazii, din fericire, în a doua repriză am avut un joc bun. Şansele noastre au crescut, dar trebuie să fim foarte atenţi acasă. Lyon a practicat un fotbal foarte bun în prima repriză, dar la pauză am intrat mai bine. Daniel Isăilă ne-a spus să nu mai facem greşeli, că se poate cîştiga. Ne-a spus să avem încredere în noi", a spus Budescu la Digisport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
tbonee
tbonee  •  22 August 2014, 09:11
Postat de dan1771 pe 22 August 2014, 01:24

bravo Astra se poate. acasa tot asa sa jucam primii la minge. cred ca Astra va face fata in grupe si daca joaca fara frica se califica in primavara EL.

tot ce se poate, dar pentru ca nu au lot vor suferi, atat in campionat cat si in grupele EL daca se califica, iar la titlu nu se mai bat sigur daca intra in grupe, ei nu au lot numeros si nici rezerve foarte bune, si sa joci pe 4 planuri Cupa Ligii-EUropa League-Campionat + Cupa Romaniei iti trebuie lot exact cum a zis Galca, calitativ dar si cantitativ

benaflek
benaflek  •  22 August 2014, 08:27

pai tocmai ca tu incepusesi cu niste greseli aiurea dar bine ca ti ai revenit ca esti baiat destept si talentat:))

dan1771
dan1771  •  22 August 2014, 01:24

bravo Astra se poate. acasa tot asa sa jucam primii la minge. cred ca Astra va face fata in grupe si daca joaca fara frica se califica in primavara EL.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează