INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Constantin Gâlcă a analizat victoria Stelei din această seară: "Trebuie să fim realişti"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 00:22

Steaua a învins-o fără drept de apel cu 6-0 pe Aalborg, dar Constantin Gâlcă e realist şi spune că danezii au fost foarte periculoşi în prima parte a meciului.

"Era foarte important pentru noi să începem cu victorie. Am avut o primă repriză slabă. La pauză am vorbit cu jucătorii. Danezii ne creau probleme prin căpitanul lor, care făcea tot jocul lor. A fost o lipsă de coordonare între jucători în partea unde era mingea.

Am decis să-l introduc pe Rusescu în minutul 48 pentru că joacă foarte bine între linii. Ne-a oferit mai multă claritate în joc.

A fost apăsător să nu simţi sprijinul suporterilor, dar am trecut cu bine peste acest meci. Acum mă gîndesc la meciul cu Petrolul, după aceea mă voi gîndi şi la partida cu Dinamo Kiev. Trebuie să fim realişti. Danezii ne-au creat multe probleme în prima repriză", a spus Gâlcî la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dincolodenori
dincolodenori  •  19 Septembrie 2014, 07:00

'Gilci" cine este gilci? Aloooo fomeia de serviciu ,portarul de la JSP ,modificati bre ca va faceti de rahat.

ravanelly
ravanelly  •  19 Septembrie 2014, 02:43
Postat de stelian_tataru pe 19 Septembrie 2014, 00:56

Steaua a fost cea mai norocoasa echipa in seara asta iar schimbarea cu Rusescu a fost foarte inspirata. Felicitari jucatorilor si staff-ului pt victorie. Sper cand vor fi apti si Tanase si Bourceanu sa speriati Europa. Iar voi Dinamovistilor nu mai fiti asa ranchinosi suntem Romani cu totii HAI STEAUA. un RAPIDIST

rar suporteri ca tine... complimente tot respectul!!!

cristid.
cristid.  •  19 Septembrie 2014, 01:03

Fantastica schimbarea lui Rapa cu Rusescu, ce a dus implicit la mutarea lui Prepelita fundas dreapta. Sincer, ma astepta ca Galca sa il inlocuiasca pe Keseru cu Rusescu (clasica inlocuire post pe post a antrenorilor romani). Nu am inca incredere totala in Galca, dar pentru cum a gestionat pauza meciul... jos palaria! Chapeau, maestre!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează