INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1 (5-2 LA GENERAL)

Contra a intrat în pământ de rușine din cauza FCSB: "M-am simțit prost, m-am făcut mic în scaun" » Ce a discutat cu oficialii lui Lazio

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 09:40

Cosmin Contra a privit de pe stadion meciul retur din 16-imile Europa League dintre Lazio și FCSB, scor 5-1, și spune că s-a simțit extrem de prost când a văzut cum se distrau jucătorii italienilor cu echipa roș-albaștrilor.

"M-am simţit un pic foarte prost imediat după meci, pentru că s-a văzut o aşa mare diferenţă de valoare pe viu. Nu ştiu cum s-a văzut la TV, dar pe viu eu m-am simţit incomod în tribuna oficială. Chiar stăteam un pic mai în spate faţă de delegaţia Stelei şi m-am făcut mic în scaunul ăla, şi aşa era frig şi ploua.

M-am dus special să văd meciul ăsta, pentru că vreau să văd jucătorii într-un meci cu presiune, pe un stadion mare, împotriva unor adversari care te pun în dificultate", a povestit Contra, la TV Telekom Sport.

Oficialii lui Lazio surprinși de FCSB

Selecționerul susține că a vorbit cu directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, care a rămas surprins de pressingul avansat pe care l-a făcut echipa lui Nicolae Dică.

"Am discutat la pauză cu Igli Tare şi îmi zicea că Steaua e prima echipă care vine şi face un pressing aşa avansat pe Olimpico. Nici măcar echipele din Italia nu vin să facă pressingul ăla pe care l-au încercat cei de la Steaua. Eu nu judec tactica aleasă de Steaua, pentru că în meciul tur aceeaşi tactică a făcut să castige cu 1-0.

Un meci acasă, pe National Arena, cu 40.000 de oameni, poate să fie diferit faţă de un meci pe Olimpico, dar e clar că diferenţa a fost enormă. Eu cred că au prins o zi proastă, nu văd altă explicaţie. Eu cred că jucătorii ăştia pot juca mult mai bine", a adăugat Contra.

Unul dintre jucătorii care au jucat sub așteptări a fost Dragoș Nedelcu, cel despre care selecționerul s-a declarat dezamăgit. Mai multe detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
its1134
its1134  •  06 Martie 2018, 03:50

"M-am simţit un pic foarte prost imediat după meci" - un pic foarte prost? :)) Păi ori un pic ori foarte bre Gurizza. Foarte prost e ăsta de-a pust titlul la mizeria de "articol".

1668012466755844
Cornel Burcea  •  05 Martie 2018, 22:31

Tare discutia dintre Nasul, Mitica si moderatorul de la Telecom Samoila cu cat tupeu sustineau ca este normal ca incasarile pentru cazari in diferite situatii li se cuveneau firmelor personale unde sant organele de cercetare DICOT DNA .Nasu a mai si cumparat gresia si faianta pt.construirea sediuluiFRF rusine

147687542408495
Viorel Stelistul  •  05 Martie 2018, 18:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează