INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 27 IULIE, 20:30, TVR, GSP.RO

Contra, interviu pentru presa din Spania înainte de meciul din Europa League: "Mă bucur că nu suntem cunoscuți" » Ce spune despre Bilbao și cum o prezintă pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 13:39

Dinamo și Athletic Bilbao se vor duela joi, 27 iulie, în turul III al preliminariilor Europa League.

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a acordat un interviu pentru Mundo Deportivo și a vorbit despre duelul cu bascii. "Guriță" a declarat că spaniolii au prima șansă, a prezentat atuurile lui Bilbao și a caracaterizat-o pe Dinamo.

"Bilbao are un joc intens. Este o echipă ordonată, care poate marca atunci când nu te aștepți. Nu lasă rivalul să aibă spațiu. Acesta este stilul lui Athletic. Nu e nimic nou.

Bilbao era echipa pe care nu o doream în acest tur preliminar. Este marea favorită, cea mai puternică echipă împotriva căreia puteam juca. Vom încerca să punem probleme. Să sperăm că Bilbao va prinde o zi slabă și noi una bună.

Mă bucur că Dinamo nu este cunoscută. Să sperăm că cei de la Bilbao ne văd ca o echipă accesibilă, de care e ușor să treacă. Vom încerca să facem o surpriză frumoasă.

Echipa mea este tânără. Dinamo are un joc intens, iar dacă adversarul ne permite, jucăm foarte bine. Am încercat în această vară să aducem jucători cu experiență în cupele europene, care ne pot ajuta să realizăm ceva frumos. Athletic este o echipă bună, cu jucători care fac diferența, precum Munian, Aduriz și Raul Garcia. Sunt jucători care pot crea mult pericol.

Mi-ar plăcea să câștigăm cu 1-0. Vom vedea dacă se poate întâmpla. Acest rezultat mi-ar da speranțe pentru retur, chiar dacă e greu să ții de un asemenea rezultat pe San Mames. Dar cu 1-0 vom avea speranțe.

Unul dintre obiective este să nu primesc gol. Dar trebuie să mă ajută și cei de la Athletic și dacă ne permit să nu primim gol. Sperăm să rateze tot", a spus Contra în Mundo Deportivo.

  • Dinamo - Athletic Bilbao se joacă joi, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează