INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - VERONA 2-0

CORESPONDENȚĂ DIN ROMA // Trimisul Gazetei a spionat Lazio înainte de meciul cu FCSB » Erou! Radu a fost omagiat! SOS către Dică: s-a trezit ”monstrul” Immobile!

FOTO: Raed Krishan +1   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 23:29

CORESPONDENȚĂ DIN ROMA: Lazio - Verona 2-0. Ștefan Radu e excepția dintre jucătorii români. Într-un moment în care Liga 1 produce rebuturi pe care cluburile din campionate mai bune le cumpără și apoi le returnează, ex-dinamovistul e tratat ca un idol la Roma.

În seara asta a fost introdus ca o vedetă de crainicul stadionului Olimpico: " Lazio îl sărbătorește azi pe Ștefan Radu! Românul joacă de zece ani pentru prima echipă a Capitalei! Șteeefaaaan...". Și peluza a completat de câteva ori la îndemnul MC-ului: "Raaaduuu!".

Fane a revenit ca titular după ce a fost menajat contra FCSB în Europa League. El și alte șapte nume noi au apărut în formația lui Simone Inzaghi față de duelul cu steliștii. Rotația va continua, joi vor intra din nou câteva rezerve împotriva steliștilor.

Îl caută golurile pe el!

Ar fi bine pentru apărătorii lui Dică să înceapă iar meciul pe bancă Immobile. Atacantul și-a revenit, a dat două goluri cu Verona după o secetă care dura mai mult de o lună. A avut și probleme medicale în perioada asta, însă tot adunase 5 prezențe fără gol.

Contra lui Hellas, la care a debutat în Serie A Deian Boldor, Ciro a marcat primul gol din fața fundașului român, care l-a întâmpinat fără să mai aibă timp să intervină. Și apoi dintr-o fază-biliard, cu respingeri din care balonul i-a sărit tocmai lui perfect. 2-0, instinctul lui Immobile a scos echipa din criză.

Dacă Inzagi va alege să-l menajeze iar pentru campionat, pentru meciul cu Sassuolo de duminică, FCSB ar scăpa de omul de care Lazio e dependentă. Experimentul a avut deja loc pe Arena Națională: înlocuitorul lui, Caicedo, a fost slab la București. Sud-americanul antrenat de Gâlcă la Espanyol a prins 6 minute cu Verona.

Inzaghi l-a scos pe Immobile ca să-i ofere aplauzele Peluzei Nord. Și ca să-l menajeze un pic pentru Găman și pentru Planici?

 
Lazio - Verona

Trimisul Gazetei a spionat Lazio înainte de meciul cu FCSB Erou! Radu a fost omagiat! SOS către Dică: s-a trezit ”monstrul” Immobile: http://bit.ly/2EGo3kZ

Posted by Gazeta Sporturilor on 19 Februarie 2018

 

5 cluburia bifat Boldor în Italia: Roma, Pescara, Lanciano, Bologna, Verona. Stoperul de 23 de ani apărut aseară pe Olimpico n-a fost titular de bază nicăieri, nici măcar în Serie B. El a revenit recent în Italia de la Montreal Impact

80 de minutea jucat Radu cu Verona. A fost înlocuit pentru ultimele 10, în care Inzaghi a făcut câteva permutări: a intrat Luis Felipe, folosit și la București, fundaș central, iar mijlocașul Lulici a trecut aripă stânga. Omul de pe stânga, Lukaku, îi lăsase locul mijlocașului Murgia

Lazio - Verona 2-0
A marcat: Immobile (55, 60)

Lazio: Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu (80 Murgia) - Marusici, Milinkovici, Parolo, Lulici, Lukaku (Luis Felipe) - Luis Alberto - Immobile (84 Caicedo)
Antrenor: Simone Inzaghi

Verona: Nicolas - Carraciolo, Boldor, Vukovici, Fares - Romulo, Valoti, Buchel (58 Calvano), Verde (64 Aarons) - Ryder Matos (68 Petkovici), Kean
Antrenor: Fabio Pecchia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 15:29

Stefan Radu este ovationat in Italia si huiduit in Romania. GSP>RO scria cum ca fotbalistul a cumparat din banii lui 200 (2000) bilete si le-a dat gaelriei lui Dinamo .....

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 15:14
Postat de andrei.f pe 20 Februarie 2018, 11:52

Lazio are prima şansă, notmal, lotul e de 5 ori mai valoros decât al Stelei. Numai că Steaua va avea probleme cu Imobile, Anderson, Lukaku, nu cu radu. Să sperăm că Steaua reuşeşte să dea un gol şi atunci, chiar are şanse !

Ai dreptate Steaua are sanse ,FCSB nu.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 15:13

Stefan Radu este ovationat in italia si huiduit in Romania . GSP a aruncat pastila cum ca fotbalistul a cumparat din banii lui 2000 de bilete (nici mai mult nici mai putin !) si le-a dat gratis galeriei lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează