INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - DINAMO ZAGREB 1-3

Cosmin Contra îl critică dur pe Lucescu Jr. după înfrîngerea din EL: "Cum să faci asta?" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 22:54

Cosmin Contra, fostul tehnician al Petrolului, l-a taxat dur pe actualul antrenor Răzvan Lucescu, după ce "lupii galbeni" au pierdut categoric, 1-3 cu Dinamo Zagreb, în prima manşă a play-off-ului Europa League.
"Nu ştiu dacă Albin are probleme de n-a fost titular. La Iaşi a fost la fel de bun ca anul trecut. Apoi, cum să-l pui să joace în dreapta? Niciodată nu poate juca acolo. L-a trecut pe Teixeira în centru şi pe Mustivar un pic în dreapta. Aici au pierdut controlul jocului. Eu aş fi jucat cu Teixeira în dreapta, Albin în centru şi Mutu în partea stîngă.

Ok, publicul te împinge spre poarta adversă, dar nu te poţi arunca aşa în atac, să-ţi pierzi capul. Cum să iei două goluri pe contraatac? Nu ştiu dacă Răzvan, dar trebuia să fie cineva, poate şi printre jucători, care să gîndească şi să aşeze echipa după forcingul ăla şi să nu îşi piardă capul", a spus Cosmin Contra la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
cfrmania2
cfrmania2  •  23 August 2014, 01:53
Postat de medium pe 21 August 2014, 22:58

nu te supara dar e cu 3 clase peste mucescu jr, ca antrenor, si nu mai trebuie sa demonstreze nimic, toata lumea a vazut ce rezultate a avut mucescu jr pe unde a fost(chiar si la nationala)iar Contra ce sa mai vorbim, treba buna oriunde a fost si ca antrenor si ca jucator, mucescu modest spre slab si ca jucator si ca antrenor. dupa toate astea tu zici ca e taran de spania !! scuza-ma dar esti prost de bubui copile. fotbalul nu are nimic in comun cu tine.

jucator modest contra ? esti capul fundasul dreapta numarul 1 al Europei cand s-a transferay la AC Milan

kables
kables  •  22 August 2014, 15:20
Postat de celtics pe 21 August 2014, 22:53

sa ti schimbe porecla din gurita in gura sparta. pe tine cine te-a criticat ne.simti.tule dupa ce ai luat manita de la swansea? taran de spania ce esti, te crezi si tu antrenor acum.

A luat Contra 5 goluri de la Swansea din peste 10 ocazii clare ale englezilor. De la Zagreb a luat 3 goluri din 2 ocazii ale croatilor. Aici e baiul. Ceva nu a functionat si e doar vina antrenorului pentru ca nu a adaptat jocul la tactica adversarului. A fost invinsa de o echipa mai slaba dar cu un antrenor mai bun.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  22 August 2014, 11:50

Comentariul lui Contra e corect, insa nu e etic sa faci asa ceva. Si el a pierdut cu 5-1 la Swansea dar nu-mi aduc aminte sa-l fi atacat cineva. E clar ca Lucescu a gresit asezarea, poate si asta e cauza esecului, insa ceea ce facut Contra nu se face intre colegii de breasla.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează