INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - RIO AVE 2-1

Costel Gâlcă îşi asumă stilul ultraofensiv al Stelei, indiferent de consecinţe: "Ne facem ocazii şi noi, şi adversarii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 21:57

Costel Gâlcă susţine şi îşi asumă stilul acesta ofensiv şi riscant, în ciuda avertismentului Rio Ave şi a criticilor pe care le-a mai primit

- Domnule Gâlcă, nu vi se pare că adversarele îşi creează cam multe ocazii? Şi Aalborg, şi Rio Ave au beneficiat de multe şanse.
- Asta pentru că noi atacăm! Eu nu le spun niciodată jucătorilor mei să se apere, să se baricadeze. Doar să atace! Şi atunci, normal că îşi mai fac ocazii şi adversarii. Avem şi noi, au şi ei.

- Există opinia, pe care a exprimat-o inclusiv Ilie Dumitrescu, potrivit căreia aveţi probleme din cauza mijlocaşilor centrali, Prepeliţă şi Sînmărtean, care nu sînt capabili să se apere precum Bourceanu şi Pintilii.
- Nu e adevărat! E problema lui Ilie. El poate să spună asta, dar eu sînt antrenor, eu chiar trebuie să aleg formula de joc! Probabil că, dacă mai întrebaţi încă 10, pe lîngă Ilie, vor rezulta 11 formule de echipă diferite. Rio Ave a avut ocazii, da!, dar asta nu doar datorită riscurilor pe care ni le-am asumat noi.

- Care ar mai putea fi explicaţia?
- Jucătorii mei au jucat din trei în trei zile, au fost convocaţi şi la "naţionale", în vreme ce portughezii s-au putut pregăti două săptămîni pentru partida contra noastră. O asemenea situaţie echilibrează valorile echipelor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
vap_andrei
vap_andrei  •  26 Octombrie 2014, 00:58
Postat de blacksun_14 pe 25 Octombrie 2014, 12:08

si cosider ca am dreptul sa-i fac samantari pe cei tari in gura, dar care nici nu stiu cum arata ghencea. Vino mai "suporterule" la meci daca tot esti atat de stelist.Nu sta acasa pe scaun si manca maro pe gsp in timpul partidelor

Inițial vroiam să te contrazic, dar nu pot. :) Ai dreptate. Dreptul nu știu dacă-l ai, dar cui îi pasă. Am stat în București, urmează să stau iar.. dar garantez că-n perioada în care am stat departe de București.. am fost la mai multe meciuri ale Steleci decât mulți mâncători.. pardon, comentatori și mari steliști de pe GeSePe.

blacksun_14
blacksun_14  •  25 Octombrie 2014, 12:08

si cosider ca am dreptul sa-i fac samantari pe cei tari in gura, dar care nici nu stiu cum arata ghencea. Vino mai "suporterule" la meci daca tot esti atat de stelist.Nu sta acasa pe scaun si manca maro pe gsp in timpul partidelor

blacksun_14
blacksun_14  •  25 Octombrie 2014, 12:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

om @fulk:mare echipa legia, 3 puncte in grupa de europa league in sezonul respectiv.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează