INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA 1-0

"Cred în calificare, în Portugalia bate vîntul puternic" :O şi alte 4 declaraţii ale lui Costel Gâlcă despre dezastrul cu Aalborg

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 14:22

Costel Gâlcă a vorbit despre partida pierdută de Steaua pe terenul lui Aalborg, scor 0-1, şi a comentat deciziile schimbărilor lui Cristi Tănase şi Alex Bourceanu.
5 declaraţii ale lui Gâlcă după meci:

... despre joc: "I-am închis bine, am făcut densitate bună la mijloc, am avut ocazii, am jucat bine, dar s-a terminat rău. Sînt dezamăgit"

... despre golul primit: "La faza golului am avut ghinion mare, a alunecat Papp. Şi starea terenului nu ne-a ajutat foarte mult"

... despre schimbări: "Pe Bourceanu l-am schimbat fiindcă avea şi cartonaş galben, iar pe Tănase l-am scos fiindcă doream un fotbalist proaspăt"

... despre şansele la calificare: "Eu încă sper la primăvară, ar fi o deziluzie mare să nu trecem mai departe. Să avem încredere că ne putem califica, dar pentru asta trebuie să batem Dinamo Kiev. Cred că lui Aalborg îi va fi dificil să cîştige în Portugalia, acolo sînt condiţii grele, cu teren prost, cu un vînt puternic, chiar cred că danezii se pot încurca"

... despre lot: "Mă întrebaţi dacă lotul e subţire? Dacă am fi cîştigat în seara asta nu se mai vorbea de chestia asta, aşa, pierzînd, se aduce în discuţie. Vedeţi cum e fotbalul?! Într-adevăr avem nevoie de Raul Rusescu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Noiembrie 2014, 19:56
Postat de bazileon pe 28 Noiembrie 2014, 19:06

Stelistii sunt fapturi paradoxale: imi amintesc de un Stiinta - Steaua 5-2 dupa care un stelist zicea: mie mi-a placut cum a jucat Steaua. Steaua n-a jucat rau ieri si cu un Keseru inspirat (de ce a jucat el aproape un deceniu in liga II-a, fie si franceza?) meciul putea fi castigat. Dar a-l invoca pe Mr. Football? Eu cred ca macane!

Sa vezi paradoxuri la dinamovisti. Cunosc un antrenor care dupa un Steaua - Dinamo 5-2 spunea ca daca nu erau minutele in care Steaua a marcat... Plus ca invoca ghinionul in Europa desi ei nu trec aproape de nimeni, indiferent de numele adversarului. Iar cand elimina in preliminariile EL pe Liberec (!!!) scot DVD cu performanta. Acolo paradoxuri!

bazileon
bazileon  •  28 Noiembrie 2014, 19:12

Se stie ca portughezii mananca o groaza de leguminoase: fasole, bob, naut, mazare, asa ca nu-i de mirare ca sunt niste vanturi grozave acolo!

bazileon
bazileon  •  28 Noiembrie 2014, 19:06
Postat de mickey13 pe 28 Noiembrie 2014, 16:10

Degeaba toti orbetii comenteaza si se bucura. Degeaba aduc tot felul de invective (99% pe nemerit) Stelei si jocului de aseara! Nici nu ma intereseaza... in loc sa-si vada de lanternele rosii care-i bantuie sau de falimentul care-i macina, ei abereaza, ranzand ca prostii de un insucces de-al Stelei! Meciul de aseara m-a facut sa fiu mandru ca sunt stelist si, paradoxal, este primul meci de ani buni care mi-a placut la nebunie (excluzand caricatura aia de gol). A fost un meci de pomina, meci in urma caruia iti vine fie sa-l iubesti neconditionat, fie sa-l urasti la fel de neconditionat: dl. FOTBAL!

Stelistii sunt fapturi paradoxale: imi amintesc de un Stiinta - Steaua 5-2 dupa care un stelist zicea: mie mi-a placut cum a jucat Steaua. Steaua n-a jucat rau ieri si cu un Keseru inspirat (de ce a jucat el aproape un deceniu in liga II-a, fie si franceza?) meciul putea fi castigat. Dar a-l invoca pe Mr. Football? Eu cred ca macane!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează