INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - OSMANLISPOR, JOI, 20:00, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Tănase a dat pronosticul pentru meciul Stelei cu Osmanlispor: "I-am zis și lui Rusescu"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 09:20

Cristian Tănase e convins că Steaua se va impune în meciul cu Osmanlispor, partidă care este în această seară, de la 20:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Chiar i-am spus lui Raul Rusescu faptul că o sa câștige Steaua cu 1-0.

Rusescu este un jucator foarte bun, de careu, un jucator clasic număr 9, dupa parerea mea, care așteaptă orice greșeala din partea adversarului și marchează.

Nu cred că va fi intimidat, dar sper să nu marcheze și să piardă meciul acesta.

Sincer, e foarte greu ca Steaua să se califice, dar dacă sunt șanse, de ce să nu creadă în ele?", a declarat Tănase la TV Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
blacksun_14
blacksun_14  •  24 Noiembrie 2016, 11:56

dodele, samantarii care te injurau plang dupa tine acum. Un jucator bun, care facea meciuri remarcabile si care niciodata nu juca catastrofal, asa cum vedem azi jumatate din titularii stelei.

ortega
ortega  •  24 Noiembrie 2016, 11:46

Mecla exprimă cât de inteligent e Tase ăsta ... Luați-vă după danke-shanke și ajungeți la sapă de lemn ... E din categoria Claudiu Răducanu ... fcsb-ist sadea ...

valentinn10
valentinn10  •  24 Noiembrie 2016, 10:57

FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI 27 , doar cu curaj , tupeu si incredere ca putem reusi , vom castiga ...2-1.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează