INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN 0-1

CS U CRAIOVA - AC MILAN // Băluță declară război pe San Siro: "Puteam să egalăm, nu le-am dat soluții! Ne refacem repede"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 23:10

Alexandru Băluță este încrezător că CS U Craiova poate face o figură frumoasă pe San Siro, la meciul retur cu AC Milan, după ce în prima manșă italienii s-au impus cu 1-0 la Severin. 

"Am reușit un joc destul de bun, nu am intrat cu frică, am fost încrezători, am respectat ce am pregătit toată săptămâna, au fost momente în care am fost mai buni ca ei și în care puteam să înscriem.

Îmi pare rău că am primit acel gol din fază fixă. Cred că dacă nu-l primeam ar fi fost altul scorul. Ar fi fost ideal să intrăm cu un egal la pauză. Dar în repriza a doua am fost mai agesivi și puteam să egalăm.

Nu le-am dat soluții, trebuie să continuăm pe același drum și să păstrăm ce am făcut bun aici. Avem șansa noastră și în retur, acum trebuie să ne refacem cât mai repede", a spus Băluță la finalul partidei, la TV Digi Sport.

Meciul retur va avea loc pe data de 3 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

"Am vorbit cu Musacchio și a rămas că voi face schimb de tricouri cu el la final. E un jucător care-mi place" Alexandru Băluță 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  28 Iulie 2017, 08:28

Prazarii au sanse de calificare, precum are Natzionala Romaniei. Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Putzin realism este benefic. Nu va facetzi iluzii, pt ca vetzi avea deceptzii!

pedro_nr1
pedro_nr1  •  28 Iulie 2017, 00:21

ce vorbesti frantz , acolo ii bateti de le suna prazul in cap :) Milan e praz acasa, voi sunteti cei mai tari , ii bateti cu 3-0 si va calificati fara nici o grija :)

eugen76_pan
eugen76_pan  •  27 Iulie 2017, 23:39

am calarit milanul in a 2-a repriza

Vezi toate comentariile (4)
Comentează