INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - MILAN

CS U CRAIOVA - AC MILAN » Pregătesc asaltul Băniei în China » Montella e îngrijorat de diferența de fus orar » ”I-au cumpărat un Ferrari, trebuie să-l conducă”

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 14:20

Rossonerii se întorc din turneul asiatic cu doar 3 zile înaintea plecării spre Craiova. ”I-au cumpărat un Ferrari, trebuie să-l conducă”, scrie Gazzetta dello Sport despre misiunea antrenorului Milanului.

Oltenii lui Mangia au un motiv să spere că Milan nu va fi o mare sperietoare, în prima manșă din al treilea tur preliminar al Europa League. Vincenzo Montella n-are prea mult timp la dispoziție să omogenizeze echipa și e preocupat de adaptarea la Europa după turneul din China.

Pentru că rossonerii sunt deja la Guangzhou și acolo vor pregăti duelurile cu CSU Craiova, dar nu vor reveni acasă decât duminica viitoare. "Sunt șase ore diferență de fus și nu va fi deloc simplu să ne obișnuim cu schimbarea. După numai trei zile vom fi în avionul spre România", spune tehnicianul rossonerilor, ce conduce antrenamentele la 33 de grade și 80% umiditate.

Extaziat de achiziții

Montella știe însă că n-are alibiuri, patronii chinezi cheltuind circa 200 de milioane E pentru întăriri: "A fost o capodoperă de mercato, acum putem evolua în toate modurile. E mai ușor să pregătești jucători foarte buni, dar trebuie să dau rapid o identitate echipei și n-o să le cer nici timp, nici răbdare, ci grabă". Presiunea e pe antrenor, Gazzetta dello Sport avertizând că "Yonghong Li i-a cumpărat un Ferrari și trebuie să-l conducă!"

"Am promis din prima zi achiziții sonore și vom continua să ne surprindem fanii. Vrem să redevenim mari în Italia și în Europa. Campionii vor să vină la noi"
Yonghong Li, președinte Milan

"Bonucci este, alături de Sergio Ramos, cel mai bun fundaș central din lume la nivel tehnic. Părea imposibil să-l pot antrena, dar acum e un vis împlinit"
Vincenzo Montella, antrenor Milan

9 achizițiia reușit Milan în vară, Bonucci, Musacchio, Conti și Rodriguez în apărare, Calhanoglu, Kessie și Biglia la mijloc, Andre Gomez și Borini în atac

Bonucci a cumpărat o pagină de ziar pentru a-și lua la revedere de la Juve. Pe Allegri l-a uitat!

Pentru a mai calma furia tifosilor, Leonardo Bonucci (foto) a compus o scrisoare de despărțire, publicată pe contul său de Twitter, dar și în Gazzetta dello Sport, în care a cumpărat o pagină de publicitate.

Noul fundaș al Milanului și-a luat la revedere de la foștii colegi și tifosi juventini, mai puțin de la antrenorul Max Allegri, din cauza căruia s-a și transferat.

"Am petrecut șapte sezoane de victorii, vise realizate, de creștere reușită prin legătura excepțională cu Juve. Am dat mereu totul până la capăt. Am primit, am dat și am învățat. 6 scudetti, cucerite luptând, și doar regretul Ligii ratate. O poveste splendidă. Mulțumesc pentru tot", a scris stoperul ce a costat-o pe Milan 40 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
243144399532651
 •  16 Iulie 2017, 15:43
Postat de adebba pe 16 Iulie 2017, 15:27

De 3 zile cintesc mesajele celor mai optimisti romani si nu pot sa nu ma intreb un lucru"Voi chiar credeti ce spuneti?"...La ora asta ,cu toate achizitiile facute Ac Milan este in primele 10 echipe din Europa fara dar si poate.Eu nu cred in sansa Craiovei.

nu se stie ....Oltenia are antrenor italian si ii poate inchide pe atacantii lor. Are si Craiova un jucator foarte experimentat pe Zlatinsky daca este lasat de echipa sa faca ce stie va fi lider in teren. In rest Craiova are deficitul inaltimii medii a echipei....doar Mihai Roman e mai inalt dar mi se pare cam gras si imobil la momentul asta ....trebuiau sa ia un atacant mai batran chiar mai lent ....eu zic ca Florin Costea ii ajuta ca acum s-a maturizat si nu mai greseste ...evident nu are viteza lui Ivan dar ....oricum nu il mai pot lua acum .....dar si merita el ...ca a tras in 2008 si 2009 Craiova dupa el ....ajutat de Dina .....sunt batrani ei dar zic ca meritau o sansa .....mititelu i-a cumparat cu pretul de garsoniera .....nu isi poate revendica merite prea mari ,,,,,,doar ca i-a adus ....dar costea la timisoara daca ajunge lua campionatul cu iancu in 2009 si 2010 .....si nu se mai accidenta ...asa a fost .....eu am zis ca a fost singurul atacant adevarat al Olteniei .....Balaci nu a jucat atacant ....Costea putea sa fie numarul 9 al Romaniei 15 ani la rand .....si sa joace si la AC Milan .....daca era luat la nationala in 2007 si la turneul din 2008 ....avea explozia fuleul lui Thierry Henry

936901769693416
Predan Mihai  •  16 Iulie 2017, 15:34

Sper ca jucatorii Craiovei, sa nu se teama de numele lui Milan, si sa incerce sa joace,altfel sunt terminati !Pacat ca nu se joaca la Craiova,ar fii fost un spectacol, si in tribune !

adebba
adebba  •  16 Iulie 2017, 15:27

De 3 zile cintesc mesajele celor mai optimisti romani si nu pot sa nu ma intreb un lucru"Voi chiar credeti ce spuneti?"...La ora asta ,cu toate achizitiile facute Ac Milan este in primele 10 echipe din Europa fara dar si poate.Eu nu cred in sansa Craiovei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează