INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova e pregătită de orice înaintea meciului cu Milan: "Se poate întâmpla și ce a pățit FCSB anul trecut, când a luat 5 de la City"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 14:44

CS U Craiova se va duela cu AC Milan în turul 3 al Europa League. Președintele clubului oltean, Marcel Popescu, și Sorin Cârțu sunt optimiști după tragerea la sorți. 

"Dreptul la glorie îl au doar cei care cred în șansa lor. Avem un antrenor italian, este un avantaj. Haideți să vorbim după ce se joacă. Să ne amintim de David și Goliat. Ne ducem să dăm examen. Noi nu am căutat să evităm vreun adversar. Nu există noroc și ghinion. Se poate întâmpla și ce a pățit FCSB anul trecut, când a luat 5 de la City la București. Nu voiam să ne îmbătăm cu apă de ploaie bătând pe unii din Feroe sau din Malta. Ei nu vor începe campionatul până atunci, e un avantaj. Curaj și la luptă! Din păcate, șansa de a juca cu un club de nivelul lui Milan nu poate fi asociată și cu inaugurarea noului stadion", a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport.

"Echipele italiene nu sunt la capacitate deosebită lunile astea. Nu văd să fie o mare diferență de scor. Ei sunt favoriți, dar nu o să fie ușor. Crezi că dacă era alt antrenor în locu lui Mangia nu-i cunoștea pe ăia de la Milan? Nu i-a antrenat el ca să știe ce fac. Cunoaște caracteristicile echipelor italiene, asta e clar. Viitorul are un joc foarte greu. Poate Steaua să aibă șanse. Astra la ce e acum acolo, e greu să îți dai cu părerea", a spus și Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

Turul se va juca pe 27 iulie la Severin, iar returul este programat pe 3 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cainelup
cainelup  •  14 Iulie 2017, 17:29

Vai domnu' Sorin, ati redeschis o rana abia cicatrizata. Ne-ati evocat acel 0-5, acompaniat de inimoasa galerie, autoare a acelei coregrafii de neuitat...

vyyllyy
vyyllyy  •  14 Iulie 2017, 17:28

Vrei sa zici cand le dat 5-0 City cu rezervele :)))))))).

bigd
bigd  •  14 Iulie 2017, 16:12
Postat de right_wing_resistance_romania pe 14 Iulie 2017, 15:51

FCSB doreai sa spui?

Same team

Vezi toate comentariile (5)
Comentează