INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN

CS U CRAIOVA - MILAN » "Diavolii" pregătesc două MEGALOVITURI înainte de duelul de la Severin! Ar ajunge la 350 de milioane de euro investite

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2017 10:55

Bonucci și Biglia au fost transferurile opt și nouă ale Milanului în această vară. Dar antrenorul Vincenzo Montella nu se oprește aici. Până la primul fluier al "dublei" cu CSU Craiova, care demarează pe 27 iulie, vrea să aducă și un "vârf" de top.

Marți încep negocierile

" Pierre-Emerick Aubameyang e primul obiectiv", a anunțat azi Gazetta dello Sport. Golgeterul sezonului trecut în Bundesliga, cu 31 de reușite, tocmai a refuzat un transfer în China, deși Tianjin Quanjian îi oferea un contract pe 3 sezoane și 30 de milioane E pe an salariu:

"Vreau să rămân în Europa". Iar Milan e gata să-i facă Borussiei Dortmund o ofertă de 60 de milioane de euro, cu 10 milioane mai puțin decât solicită nemții. "Primele tratative vor avea loc marți, cu ocazia amicalului dintre cele două echipe", a aflat Gazzetta.

Real vrea 80 de milioane

Însă Aubameyang nu e singura pistă a lombarzilor. Montella îl are în vizor și pe Alvaro Morata, iar Leonardo Bonucci, proaspăta achiziție a rossonerilor, a promis că va face tot ce-i va sta în putință ca să-l convingă pe fostul coleg de la Juventus (2014-2016).

Real vrea 80 de milioane de euro în schimbul lui, însă rossonerrii speră să aibă mai mult noroc decât Man. United, interesată la un moment dat, și să-l obțină mai ieftin grație relațiilor de amiciție existente între cluburi. z

211.000.000 €a investit până acum Milan pe piața tansferurilor, în această vară. E numărul unu în Europa!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează