INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, DOLCE, PROTV, GSP.RO

CSA, dușmanul numărul unu pentru echipa lui Becali: "S-au supărat când au văzut că la meciul cu City au fost 50.000 de oameni" » Analiza realizată înaintea meciului cu Villarreal

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 15:22

Laurențiu Reghecampf a subliniat faptul că problemele dintre echipa patronată de Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei sunt motivul pentru care suporterii nu mai vin la stadion.

"Problemele cu CSA fac multă rău. Probabil că cei de la CSA s-au supărat când au văzut că la meciul cu City au fost 50.000 de oameni și au ieșit cu tot felul de subiecte", a afirmat Reghecampf la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Villarreal.

Tehnicianul Stelei le cere mai multă atenție în apărare jucătorilor săi și este de părere că aceștia ar trebui ambiționați de criticile patronului.

"Nu cred că e un moment prost al nostru, suntem pe primul loc, avem anumite probleme, avem jucători care nu vor putea juca mâine seară.

Sper să dăm dovadă de profesionalism pe faza de apărare, pentru că în ultimele meciuri am luat goluri foarte ușor, și aici mă refer la toată echipa. Cred că jucătorii ar trebui să fie ambiționați de criticile patronului.

Nu sunt în căutări, avem o problemă pentru că jucăm din trei în trei zile, pentru că la fiecare meci îmi iese un jucător accidentat, lovit, cu probleme de sănătate. Avem anumite priorități, cea mai mare prioritate este să câștigăm campionatul", a concluzionat antrenorul roș-albaștrilor.

Meciul dintre Steaua și Villarreal va avea loc mâine, de la ora 20:00, pe Arena Națională și va putea fi urmărit în direct pe Pro TV și Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
alex_1973
alex_1973  •  28 Septembrie 2016, 17:00

Adevarat orice echipa din Romania care juca avea 50000 de oameni in tribune,asta nu inseamna ca au venit pentru FCSB.Reghe a cam luato razna in ultima vreme dar este inteles atata timp cat puschariasul ii plateste salariul.

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Septembrie 2016, 16:41

Foarte multi din cei 50.ooo de spectatori au venit la meci pentru a vedea o echipa de fotbal si nu niste marionete umflate de ziaristi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează