INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA GIURGIU

Curg veştile bune pentru Astra Giurgiu » Ioan Niculae a făcut un anunţ important la finalul meciului cu Lyon

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 23:01

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, îşi felicită jucătorii şi a anunţat oficial locul unde va juca echipa sa meciurile din grupele Europa League. 

"E un moment extraordinar pentru noi! Spectatorii vin la o echipă care joacă fotbal. Dacă mai aveam 10.000 de bilete, le vindeam pe toate.

Astra va juca la Giurgiu în grupele Europa League. Am avut azi o inspecţie de la UEFA. Nu le-a venit să creadă ce am făcut dintr-o investiţie privată.

Am avut cuvinte de laudă din partea celor de la UEFA", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Astra s-a calificat în grupele Europa League deşi a pierdut partida retur cu Lyon, 0-1. În tur, giurgiuvenii s-au impus în Franţa, scor 2-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
vladimir1312
vladimir1312  •  29 August 2014, 02:48
Postat de spartakus. pe 29 August 2014, 01:28

Asa cum e el macar baga bani in fotbalul asta de kakat. E normal sa-ti vina nervii cu toate panaramele de jucatori care vin aici sa ia malaiu si fotbal zero, e normal sa investesti si sa vrei performanta, ca se baga probabil la echipa asta e alta mancare de peste.

S-a pis4t Motii pe voi spartanel vi.ol4t , mai behaii pe aici:))))))))))))))))!!!!?!???!?

manty_one
manty_one  •  29 August 2014, 01:44
Postat de lucianfocus pe 29 August 2014, 00:32

mai rusinos decat sa te bata o comuna de castraveti cu echipa de liga a 4-a cu jucator de camp in poarta nu exista !!!!!!!!

:))))))) ti-ai pus sigla Astrei acum....ba tu esti suporter dupa cum bate vantul!!:))))

spartakus.
spartakus.  •  29 August 2014, 01:28
Postat de zeusdinolimp pe 29 August 2014, 01:16

Ioan Niculae e un jeg de om...Cand echipa merge bine,e tot un zambet si o declaratie...Cum au calcat stramb,le arata el cine e seful....Mentalitate de comunist.Cat sa mai rezistam oameni buni buni,daca astia ne-au confiscat si dreptul de a ne bucura in privat?Chiar suntem un popor de dobitoace?Becali,Niculae,toti o apa si un pamant....adica mocirla.Vai de neamul romanesc!

Asa cum e el macar baga bani in fotbalul asta de kakat. E normal sa-ti vina nervii cu toate panaramele de jucatori care vin aici sa ia malaiu si fotbal zero, e normal sa investesti si sa vrei performanta, ca se baga probabil la echipa asta e alta mancare de peste.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close