INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 22:10 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:20

CFR Cluj a fost învinsă clar de rezervele lui AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, iar Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a tras un semnal de alarmă și a spus că nu se așteaptă ca echipa lui să se califice în primăvara europeană.

„Toată lumea este supărată, dar mă așteptam la alt scor. Nu aveam așteptări prea mari, pentru că nu aveam fundaș centrali și avem mulți jucători accidentați. Dar mă așteptam la un scor mai strâns. Nici norocul nu ne-a ajutat, parcă orice șut al lor a fost gol și am avut și penalty la 3-0. 

Nu am ce să le zic la băieți, dar e foarte greu să ai rezultate când nu ai jucători. Eu am tras un semnal de alarmă de mult timp și am spus că lotul pentru UEFA e foarte slab. Pe Cestor nu-l mai putem recupera, Bordeianu a plecat, pe Vinicius nu știu dacă-l putem recupera pentru Europa, iar Omrani e accidentat și va lipsi 3 luni. Orice antrenor vrea jucători.

Șansele de calificare sunt foarte mici! Dacă mai facem vreun rezultat pozitiv e un miracol! Șanse sunt doar teoretice, eu sunt realist. Nici pentru duminică, în Liga 1, nu mai avem soluții. Nu văd ce putem face pe viitor, jucătorii pe care îi vrem sunt liberi de contract și nu au mai jucat de 3 luni. Plătim pentru greșelile din trecut. Am spus că avem nevoie de jucători, iar asta s-a văzut azi”, a spus Petrescu la Look Plus.

Clasamentul în grupa lui CFR Cluj din Europa League

Citește aici mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Ne-au spart capul! » Atmosfera încordată din Gruia s-a repercutat și pe „Olimpico”: clujenii, umiliți de rezervele Romei

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1586431801477901
Adrian Liciniu Blaga  •  07 Noiembrie 2020, 11:50

Sunt nule, nu mici!

daniaania
daniaania  •  06 Noiembrie 2020, 10:39
Postat de skins_berceni pe 05 Noiembrie 2020, 22:51

Campioana voastra tovarasi jurnalisti...a aratat ce poate.

Pana una alta este echipa care anul trecut a intrat in primavara europeana, ce vrei ???? Au mai obosit si ei... Sa vedem ce echipa de aici mai face performanta CFR-lui. Mai bine taci , ca esti frustrat rau !!!!!!!!!

remarque
remarque  •  06 Noiembrie 2020, 10:04

Franarii au facut performanta. Asa cum e echipa, nu cred ca si-a spus ultimul cuvant. Poate bate pe oricine in Romania, pe orice teren, daca lotul e complet. Ca atare performanta nu e exclusa. Campionatul e lung si nici concurenta nu sta pe roze. Sa vedem cata maturitate au conducatorii franarilor si sa mai vedem cum stau cu banii si cu nervii :))))). In EL in schimb.....se schimba lucrurile. Nu au lot suficient de bogat numeric si pe axa centrala au gauri mari. Dar si acolo mai sunt destule meciuri de jucat si se pot intampla multe. Depind de recuperarea lui Burca si a lui Vinicius si depind de forma de moment. Si mai depind mult de Dan Petrescu si de ce planuri are. Omul sta cu fundul in doua luntre si presupusii bani pe care ii poate face in alta parte pot schimba cheful lui de munca. Capitalismul

Vezi toate comentariile (29)
Comentează