INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - AJAX AMSTERDAM 2-0

Declarație emoționantă a lui Mourinho: ”Dacă am putea schimba acest trofeu cu viețile celor care au pierit în atentat, am face-o într-o clipă!”

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2017 10:39

Jucătorii lui Man. United au disputat finala cu Ajax Amsterdam, 2-0, cu gândul la victimele atacului terorist de luni seară. ”Am învins pentru ei”, au declarat ei, strângându-se în vestiar pentru un mesaj special: ”Manchester - un oraș unit”.

22 de oameni și-au pierdut viața. 59 au fost răniți. Mulți alții sunt dați dispăruți. Pentru victimele atacului terorist de luni seară a jucat Man. United la Stockholm.

"Pentru ei am învins, lor le dedicăm acest succes", a spus Daley Blind, completat de Juan Mata: "De două zile, nu ne gândim decât la drama de la Manchester Arena. Și această dorință extraordinară de a cuceri trofeul în numelor celor care suferă ne-a făcut să câștigăm".

La conferință, managerul José Mourinho era profund emoționat: "Dacă am putea schimba acest trofeu cu viețile celor care au pierit în atentat, am renunța la el într-o clipă!", a afirmat portughezul".

După finală, toți jucătorii lui Mourinho s-au strâns în vestiar pentru un mesaj special, scris pe un banner roșu: "Manchester - A City United". Cu hashtag #PrayforManchester. Manchester - un oraș unit. Rugați-vă pentru Manchester!

De acasă, din Anglia, cei de la Man. City le-au răspuns imediat cu aceleași cuvinte: "A City United". Ambele mari cluburi din Manchester s-au unit în cel mai dificil moment.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  25 Mai 2017, 11:18

Respect Mourinho!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează