INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Declarații superbe ale lui Budescu despre Becali și Steaua: "Gigi e un om bun! Sper să ne calificăm împreună în primăvara europeană"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 13:11

Constantin Budescu speră ca atât Steaua cât și Astra să aibe noroc la tragerea la sorți de astăzi. De asemenea a vorbit despre planurile sale de viitor. 

"Am ales Astra, îmi e mult mai uşor să îmi revin aici, îi ştiu pe băieţi, pe Şumi, aici nu am nevoie de adaptare. Mă bucur că Gigi Becali m-a înţeles, e un om foarte bun şi mi-a urat baftă. Sper ca ambele echipe să facem puncte şi să trecem de grupe. Îmi doresc o grupă accesibilă", a spus Budescu la Digi.

...ce planuri are: "Sunt pregătit, mă antrenez de o lună de zile normal, cu echipa. Vreau să debutez acum, duminică, să vedem dacă îmi vine cartea verde. Aşa este stabilit cu cei din China, până la sfârşitul lui decembrie să joc aici.

Sper ca şi Alibec să mai rămână aici până în iarnă, să îşi revină la forma pe care o avea şi apoi să aleagă el unde să meargă. Avem doi atacanţi foarte buni, Alibec şi Nico, sper să marcheze cât mai multe goluri. Găsesc şi eu pe acolo să prind câteva minute", a glumit Budescu.

...despre calificare: "După un meci foarte bun la Giurgiu, în meciul tur, a fost dezastru la CFR, iar acum şi-au revenit la timp băieţii. Trebuie să le mulţumesc că voi juca în Europa League şi să îi felicit. Merită, sunt băieţi deosebiţi, au câştigat campionatul şi au ajuns în grupe cu toate problemele de acolo. Îmi doresc să nu mai avem astfel de probleme pe viitor.

Nu cred că va fi ce a mai fost în trecut, vom avea o şedinţă cu cei din club. Cu această calificare vor veni nişte bani în club şi nu vor mai fi probleme. Salariile se plăteau, dar cu întârzieri, erau probleme cu banii, acum e o oarecare stabilitate financiară, nu mai trăiesc de pe o zi pe alta. Sper să nu se mai ajungă la două-trei luni de salarii neplătite. Probabil vor mai veni câţiva jucători aici, mai e timp", a declarat Budescu la DigiSport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2016, 17:46

Becali e un om bun ,numai dracul e rau , unde e pozitia *omului bun* fata de crima de dupa meci?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close