INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - MANCHESTER UNITED 0-2

Descătuşare pentru Mourinho, după un nou trofeu european cucerit: "A fost cel mai greu sezon din carieră. Sunt mulţi poeţi în fotbal, dar nu mulţi câştigă trofee"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 00:30

Jose Mourinho a atins noi recorduri impresionante după finala Europa League câştigată în faţa lui Ajax, scor 2-0, devenind primul antrenor care reuşeşte să câştige Europa League şi Liga Campionilor cu două echipe diferite.

"A fost cel mai greu sezon al meu ca manager.  E foarte important rezultatul, voiam neapărat să terminăm cu un trofeu. Suntem teribili de fericiţi că vom juca în Ligă la anul.

Vicepreşedintele clubului, Ed Woodward, a primit lista cu transferurile pe care le vreau încă de acum două luni. Acum aştept.

Am luptat din greu încă de la începutul competiţiei, dar întotdeauna am simţit că putem să câştigăm trofeul. E sfârşitul unui sezon extrem de dificil, dar, în acelaşi timp, un sezon bun. Preferăm să terminăm în acest mod decât să fi terminat pe locul 4 în Premier League", a declarat Mourinho. 

Întrebat de parcursul european al lui Ajax, Mourinho a oferit o declaraţie inedită: "Sunt mulţi poeţi în fotbal, dar nu mulţi poeţi câştigă trofee".

"Rooney a fost pregătit pentru acest meci şi cred că, în acest moment, e în cea mai bună formă a sezonului. Sigur, poate să fie la United şi din sezonul viitor"
Jose Mourinho

12 finale din 14a câştigat Mourinho în cariera de antrenor

"E foarte important rezultatul, voiam neapărat să terminăm cu un trofeu. Suntem teribili de fericiţi că vom juca în Ligă la anul. A fost o finală fantastică, am fost încurajaţi de mulţi suporteri şi mă bucur că i-am putut face fericiţi. A fost prima mea finală europeană alături de United şi sper că nu va fi şi ultima.

E important că am câştigat trofeul, îl dedicăm victimelor atacului din Manchester. A fost o săptămână grea pentru toată lumea şi suntem fericiţi că putem face oamenilor această bucurie" Juan Mata

Glory, glory, Man United! Mourinho câștigă Europa League, 2-0 cu Ajax! "Diavolii" aduc în vitrina clubului singurul trofeu care le lipsea și se califică direct în grupele Ligii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
pirucul
pirucul  •  25 Mai 2017, 17:14

sa te bucuri intratat ca ai batut o echipa care avea media de varsta de 22 de ani iar unul dintre fundasii lui ajax avea 17 ani , esti destul de penibil. ce inseamna disperarea la unii daca nu lua acest trofeu era ca si plecat de la united.

andrei.33
andrei.33  •  25 Mai 2017, 08:52

Teribil de fericiti nu teribili de fericiti, agramatilor.

redshow
redshow  •  25 Mai 2017, 08:41

Un om de cea mai joasa speta . Mai josnic decat criminalii si teroristii.. Cu cativa ani in urma desconsidera competitia in mod public si declara ca nu ar antrena decat in C1 . Acum se bucura de trofeul C2 pentru ca reprezinta singura lui sansa de a antrena din nou in C1 . Pe teren in Premier League n-are nici o sansa nici in 1000 de ani desi dispune de un lot fabulos si un buget pe masura .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează