INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - MACCABI TEL-AVIV 1-3

Deznădejde în tabăra Pandurilor, după eşecul cu Maccabi: "S-a văzut că sunt mai valoroşi decât noi"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 23:01

Petre Grigoraş şi Ovidiu Herea s-au declarat dezmăgiţi de eşecul cu 1-3 înregistrat de Pandurii în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa League, în faţa lui Maccabi Tel Aviv.

Petre Grigoraş:  "Am început ambele reprize destul de prost. Prima parte am controlat-o după ce am primit gol, din păcate, în repriza a doua am cedat după primirea celui de-al doilea gol. La un astfel de rezultat şansele sunt minime.

Problemele financiare se răsfrâng asupra echipelor româneşti, nu ne putem compara nici măcar cu Maccabi, dar trebuie să suportăm acest lucru".

Ovidiu Herea: "Am început ezitant, au reuşit să înscrie primii, am avut ocazii bune şi am fi putut intra în avantaj la pauză, dar nu am reuşit să profităm. Şansele sunt foarte mici, dar nu trebuie să ne resemnăm după meciul din seara asta, trebuie să mergem să jucăm, chiar dacă s-a văzut că sunt mai valoroşi decât noi".

Şota Arveladze: "Am reuşit să înscriem de trei ori şi e e o victorie importantă pentru noi. Avem un mare avantaj, dar este fotbal şi mereu trebuie să ne respectăm adversarul. Ştiam că Pandurii au un mijloc agresiv, e încă începutul sezonului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
amicu
amicu  •  29 Iulie 2016, 08:44

Atmosfera de meci amical. Echipele cu traditie care au suporteri sunt distruse.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Iulie 2016, 01:16
Postat de romanescu pe 29 Iulie 2016, 00:47

Ba chalule ! Stehoatz n-o facut atatea puncte in toata istoria ei in CL , cate o facut CFR-ul intr-un singur an...Ceea ce se vede acum , este faptul ca; dupa castigarea campionatelor de CFR a inceput POTOPUL ....Tot fotbalul romanesc este o parodie fanarioto-becaliana !!!!!

Cfr-ul s-a adaptat cel mai bine globalismului dar nu a avut bani destui . Nu numai atit dar tocmai datorita cheltuielilor necugetate acum puteti intra in faliment . Cu cit nu iesiti mai repede din insolventa cu atit cresc datoriile .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Iulie 2016, 01:12

Fotbalul romanesc a contat cu adevarat la nivel de Nationala numai pina in 98 cu fotbalistii selectati de profesionistii comunisti si crescuti tot atunci . Nu avem nici o sansa sa ajungem la mondiale . PA SI PUSI !! In rest demagogiti cit cuprinde netul e plin de demagogi incepind cu editorialistii ca "deh" e democratie si terminand cu invitatii de la digi sau dolce. Hei rup !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează