INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA 0-2

Dezvăluiri din vestiarul Astrei » Budescu anunță: "Șumi ne-a asigurat că nu pleacă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:24

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Astrei din meciul cu Viktoria Plzen, 2-0, și a vorbit despre prima victorie din grupele Europa League.

"Ne bucurăm că am reușit să luăm cele 3 puncte. Este foarte bine că am câștigat acest meci. Am avut ceva emoții pe final, după acel penalty al lor. A fost un meci destul de greu. Am avut câteva ocazii de a marca. Este foarte important că am câștigat azi.

Mai sunt șanse de calificare. Sperăm să câștigăm meciul de acasă cu Plzen și să mai avem șanse de calificare.

Noi am vorbit mult cu Șumi despre plecarea lui. Suntem un grup foarte unit. Ne-a asigurat că nu se pune problema să plece. Sunt probleme, dar se va rezolva după această victorie. Să sperăm că totul va reveni la normal. Sperăm să vină și banii în conturile noastre", a declarat Budescu la TV Dolce Sport.

Program grupa E:

3 noiembrie: Astra - Viktoria Plzen; Austria Viena - AS Roma
24 noiembrie: Austria Viena - Astra; AS Roma Viktoria Plzen
8 decembrie: Astra - AS Roma;  Viktoria Plzen - Austria Viena

Clasament grupa E:

1. AS Roma 5p 8-4
2. Austria Viena 5p 6-5
3. Astra 3p 4-8
4. Viktoria Plzen 2p 2-3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2016, 09:33

Imi este clar ca atata timp cat voi fotbalistii Astrei vreti sa castigati, impreuna cu Sumi o puteti face ! Bravo, felicitari! Nu va pierdeti in automultumire. Mai e mult pana departe. Meritati sa va luati niste drepturi substantiale si asta numai printr-o calificare. Pacat ca din primavara il pierdeti pe Alibec!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează