INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Dică a explicat ce le-a zis jucătorilor la pauză + mesaj pentru Șumudică: "Mă aștept să reacționeze acum" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:30

Nicolae Dică e bucuros că echipa sa a revenit după pauză și s-a impus în deplasarea de la Lucerna cu Lugano, scor 2-1. A explicat ce le-a zis fotbaliștilor la pauză. 

"Am făcut o primă repriză foarte slabă, nu la nivelul nostru. Cred că am intrat puțin relaxat. Jucătorii au gândit că meciul va fi ușor. Eu i-am avertizat că nu va fi așa. Prima repriză le-a ieșit acel pressing sus.

Le-am zis la pauză că trebuie să fim mai agresivi, să jucăm mingea la margine, să avem o posesie mai bună. Să ținem mai mult de minge, ne-am creat ocazii de a marca. Lucrul pozitiv e că am revenit după ce am fost conduși.

Nu a fost pedeapsă la Ovidiu. L-am scos pentru că aveam nevoie de un jucător mai ofensiv. Man arată o maturitate extraordinară. Ține bine de minge. Mi-a ieșit această schimbare.

Se joacă mult pe benzi pentru că sunt multe echipe care se apără cu noi, se aglomerează, și e greu să verticalizezi. E foarte greu să marchezi împotriva echipelor care se apără în 30 de metri", a zis Dică la TV Telekom Sport.

...despre Alibec, Momcilovici și Nedelcu: "Atâta timp cât am reușit să câștigăm, cred că am făcut bine că i-am lăsat acasă pe acei jucători. Am explicat și înainte de ce i-am lăsat acasă".

...despre Plzen - BeerSheva 2-1: "Plzen e o echipă bună. Mă așteptam să câștige acasă. Pentru noi nu este bine, speram la un egal sau o victorie a lui Hapoel. Dar noi depindem de noi. Sperăm să luăm cel puțin 4 puncte cu Beer Sheva următoarele două meciuri".

...despre Șumudică: "Mă aștept la o reacție de la domnul Șumudică după acest meci când au marcat Morais și Budescu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  29 Septembrie 2017, 18:35

dutedica, SUMI e paun si tu un pui de crevedia,cand vei fi antrenor vei intelege,***........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:47

Pe un antrenor il tin rezultatele. Cum deocamdata FCSB se misca pe PLUS n-au aparut 'bombanelele' lui Gigi sau amenintarile cu DEMISIA ale suporterilor. Sa fie bine ca sa nu fie rau. Mai e mult pana departe.

adyy25
adyy25  •  29 Septembrie 2017, 07:44
Postat de max9 pe 29 Septembrie 2017, 06:14

orice declaratie incepe cu eu le-am zis ca va fi asa...lol eu stiam cum joaca aia... asta face experimente la felul cum joaca echipa. patetic...se arunca pe jos cersind lovituri libere si apoi trag de timp. bai baiete, nick, vezi de treaba ta ca nu stii mai nimic. nu stiu ce cauti tu la fcsb. vezi in divizia 4 cum e ca acolo iti e locul.

Chiar si cand echipa e pe val, tot se gasesc unii care gasesc nod in papura ca tot nu e bine ceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close