INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Dică e sfătuit să schimbe tactica cu Lazio: "Să joace cu Alibec și Gnohere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 11:44

Ionuț Badea, fostul antrenor secund al naționalei României, îl sfătuiește pe Nicolae Dică să joace cu doi atacanți în meciul din 16-imile Europa League cu Lazio.

"Acest 3-5-2 clasic al lui Lazio poate fi contracarat cu succes dacă Steaua va juca în sistem 4-4-2. Altfel, pe fază ofensivă, Lazio va avea superioritate atât în bandă, cât și în axul central cu unul dintre cei trei fundași centrali. În schimb, cu doi atacanți, Steaua va avea o șansă importantă, așa că e bine să joace din primul minut și Alibec și Gnohere.

Trebuie să fie un grup și o echipă foarte compactă, care să știe că va avea superioritate pe benzi, să se aștepte la centrări, după care tranziția să se fac foarte rapid. De aceea am spus că e bine să se joace cu doi atacanți”, a declarat Ionuț Badea la TV Digi Sport.

"Alibec, niciodată nu s-a antrenat ca acum! Ştiţi ce face el după ce se termină antrenamentul? El rămâne mai departe şi face singur exerciţii, se duce la sală. Denis dacă prinde două jocuri bune în Europa, pot imediat să îl vând" Gigi Becali

FCSB și Lazio se vor întâlni joi, de la ora 22:05, în turul 16-imilor Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV TelekomSport și ProTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Februarie 2018, 20:07

poate fi sfatuit de en ori si de orisicine un singur sfst e LEGE ghiciti voi

mushu23
mushu23  •  14 Februarie 2018, 17:59

Steaua nu are jucatori pentru un clasic 4 4 2. Singurii jucatori de banda care pot juca in 4 4 2 ar fi Cr Tanase si Enache. Doar ca in centru nu poti juca atunci cu Pintili si Nedelcu. Poate juca doar unul alaturi de Texeira sau cel mult Ov Popescu. Budescu nu poate juca niciodata mijlocas central. Doar ca Texeira nu este si nu a jucat in cariera mijlocas central iar pe faza defensiva atunci cand se pierde balonul pot aparea probleme mari atunci knd joci cu Lazio. Dica poate juca cel mult 4 4 1 1, cu Budescu in spatele unui varf si atunci poti juca cu Pintili si Nedelcu central.Steaua are jucatori pentru 4 2 3 1 sau 4 3 3, pentru ca F Tanase, Man, Fl Coman, Texeira,poate chiar si Cr Tanase (cand a venit de la Pitesti si debuta pentru Romania) sunt extreme si nu mijlocasi de banda. Sunt de acord ca un 4 4 2 era ideal impotriva lui Lazio, dar trebuie sa ai si cu cine sa joci

134851460226751
Tara Ion  •  14 Februarie 2018, 15:53

si pe faza defensiva,ce facem domnule antrenor?este Lazio,nu juventus bucuresti!daca pierdem iar dati vina pe aparare?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează