INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Dică radiografiază supervictoria cu Beer Sheva, 2-1: ce rol a avut introducerea lui Gnohere și care e obiectivul în Europa League

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:30

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a comentat victoria obținută de echipa sa pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, într-un meci din grupa G a Europa League. 

"Nu suntem calificați, trebuie să mai facem trei puncte pentru a fi siguri de acest lucru.

Băieții trebuie felicitați pentru jocul pe care l-au făcut în această seară. Am început meciul foarte bine, am avut ocazii de gol, dar după 30 minute cei de la Beer Sheva ne-au pus probleme. Ne-am retras prea mult în repriza a doua, dar prin introducerea «Bizonului» am reușit să marcăm și să ținem mai mult de minge.

Am suferit pe final, știam că sunt periculoși pe benzi și aduc foarte mulți jucători în careu. Importantă e totuși victoria", a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

"Nick" a explicat și raționamentul utilizării lui Florin Tănase în atacul FCSB-ului, în detrimentul lui Gnohere. 

"Am vorbit cu «Bizou», i-am explicat motivul pentru care nu e titular. Am ales să joc cu Tănase, un atacant mult mai mobil. M-am gândit că putem avea un rezultat pozitiv prin minutul 70 și să-l introduc atunci pe Gnohere. Totuși, el a intrat foarte bine, a reușit să marcheze două goluri și a dat dovadă de foarte mult profesionalism. Orice jucător își dorește să joace foarte mult. Dar dacă joci 20 de minute și îți ajuți echipa să câștige, e mai bine decât să joci 90 de minute și să nu faci nimic", a declarat acesta.

"E greu să ajungem în finala Europa League"

Chiar dacă FCSB e cu un pas în primăvara europeană, Dică e conștient că adevăratul obiectiv al FCSB-ului e cucerirea celui de-al 27-lea titlu de campioană. 

"Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul. Trebuie să fim concentrați, să intrăm cu aceeași atitudine și să jucăm la fel cum am făcut-o în această seară. 

E greu să ajungem în finala Europa League, momentan vrem să intrăm în primăvara europeană. Sper ca în cel scurt timp o echipă românească să ajungă într-o finală europeană", a mai spus antrenorul vicecampioanei. 

"Din păcate, l-am pierdut pe Benzar pentru trei săptămâni - o lună. A făcut ruptură. E păcat că s-a întâmplat acum, dar sper că jucătorii care îl vor înlocui să o facă cel mai bine"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Citește AICI cronica partidei Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Octombrie 2017, 09:47

O fi grupa usoara, nimic de zis, dar Steaua-eu nu-i pot zice FCSB- merita felicitari. Cit despre Gnohere, degeaba face Dica pe istetul, a gandit prost echipa, iar Bizonul nu ar trebui sa lipseasca, sa intre,inca din primul minut, chiar si daca Alibec ar fi valid. Dica si Becali au avut noroc, la primul gol Gnohere a dat "un gol de atacant", el s- l-a facut. Si tu, antrenor sa te lauzi ca esti inspirat ca l-ai pus rezerva....Sa fim seriosi !

tihi
tihi  •  20 Octombrie 2017, 08:22

Nu este un rezultat rasunator.Aveti cea mai usoara grupa.Vom vedea mai tarziu,cand veti de de granzii fotbalului european.Va faceti de ras,ca de obicei !! Atunci sa auzim pe puscariasul echipei !! MM Stoica este cel mai antisimpatic om si cel mai nesimtit dintre toti oameniide fotbal.Datorita lui pierde si echipa !

205385333245464
Livi Andrei  •  20 Octombrie 2017, 00:57

La ce echipa are limbutul Dica, ar fi trebuit sa defileze si in campionat! Din pacate ori e dezastru ca antrenor, ori echipa e facuta din loja!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează