INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, JOI, 20:30, TVR, GSP.RO

Dinamo - Athletic Bilbao » Contra, la conferință, despre venirea lui Rivaldo: "Nu fac echipa după mame, tați și spectatori"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 18:19

Cosmin Contra vrea să fie calm înaintea marii confruntări pentru Dinamo, meciul de joi seară cu Athletic Bilbao, din turul al treilea al Europa League.

La conferința de presă susţinută miercuri la Național Arena, tehnicianul de 41 de ani a declarat din start că "nu este cea mai importantă partidă din cariera de antrenor".

Când a fost întrebat de sosirea lui Rivaldo în România, "Guriță" a vrut să sublinieze că vizita nu-l va influența în vreun fel în ceea ce privește prezența pe teren a fiului brazilianului, după care a spus că ar avea nevoie de un Radamel Falcao. 

Exact omul finalei Europa League din 2012 de pe Național Arena, când columbianul a marcat o dublă în victoria cu 3-0 a lui Atletico Madrid în fața celor din Bilbao.

"Dacă ar fi să fac primul 11 după mame, tați, spectatori, ar trebui să-i bag pe toți. Mă bucur că ajunge la meci, dar eu fac formația cu cine cred eu că este mai în formă. Este foarte important să nu primim gol.

Oricare dintre cei care joacă în ofensivă aș vrea să fie ca Falcao în finala Europa League. Sunt realist, dar nu cred că va fi o diferenţă de scor așa mare.

Toată lumea este disponibilă pentru meciul de mâine. Athletic Bilbao va vrea să atace, e o echipă mai experimentată, ei vor încerca să marcheze cel puțin un gol", a declarat Contra.

Până acum s-au vândut în jur de 22.000 de bilete, conform informațiilor furnizate de suporteri pe site-uri, dar "Guriță" le face o declarație de dragoste fanilor: "Sunt speciali. Nu există termen de comparație cu cei de la FCSB! O să vedeți cea mai frumoasă atmosferă, doar fanii lui Dinamo știu să facă așa ceva".

  • Dinamo - Atheltic Bilbao este joi, de la ora 20:30,  în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.Ro. 

 "Întâlnim unul dintre cei mai dificili adversari, cu o filosofie pe care eu o respect foarte mult. Ei au prima șansă, dar noi vom încerca să le punem probleme și dacă vom reuși să ajungem la Bilbao cu un rezultat pozitiv avem o șansă foarte mare să producem supriza"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
438704119643267
Ady Marin  •  27 Iulie 2017, 17:01

Dacă ăsta e cel mai dificil adversar, cum vrei să joci în Cupele Europene. Crezi că vei găsi alții mai slabi?

indolentu
indolentu  •  26 Iulie 2017, 20:44
Postat de jalabert pe 26 Iulie 2017, 20:31

nici campionatul amgliei nu e de doi lei si totusi sumudica a dovedit ca e antrenor si a facut performanta. lasa vrajeala ieftina. bascii nu sunt echipa de top in spania, sunt echipa de pluton iar echipele de pluton din anglia sunt net superioare echipelor de pluton din spania.

ci arie ba campionatu amgliei cum i zici cu ala al spaniei?uare cumva fece gambrinus pilznar aia juaca in campionatu amgliei cum i zici si nu stim noi?

indolentu
indolentu  •  26 Iulie 2017, 20:36
Postat de jalabert pe 26 Iulie 2017, 20:25

bai prostea ziceai ca ma reclami. esti un mincinos prost ca toti dinamovistii. ca sa fiu sincer nu am vazut dinamovost care sa nu fie mitoman. nu cunosc multi e drept ca nu ma invart in cercurile ***.

ba lieleica cie rieclamatie mai vriei?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează