INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, AZI, 20:30, TVR, GSP.RO

Dinamo - Athletic Bilbao » De aici pleacă speranțele lui Contra: cum vor "câinii" să speculeze marea slăbiciune a bascilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 12:39

Deși diferențele dintre valoarea loturilor și bugetele celor două echipe sunt incomensurabile, dinamoviștii trag nădejde că pot obținute un rezultat pozitiv în meciul din această seară cu Athletic Bilbao, care se va disputa pe Arena Națională, de la ora 20:30. 

Speranțele dinamoviștilor se leagă de ultimele două ediții în care echipa bască a trebuit să joace preliminarii pentru accederea în grupele Europa League. De fiecare dată, bascii au întâmpinat mari probleme la meciurile din deplasare.

În sezonul 2012-2013, Bilbao a trebuit să treacă de două tururi pentru a ajunge în grupe: în ambele confruntări, nu a reușit să câștige: bascii au pierdut în deplasare cu Slaven Koprivnica (Croația), scor 1-2, și au remizat cu HJK (Finlanda), 3-3.

Situația s-a repetat trei ani mai târziu, în ediția 2015-2016: Din nou, Athletic a disputat două tururi preliminare: a remizat în Azerbaidjan, cu Inter Baku, 0-0, pierzând în Slovacia, cu Zilina, 2-3.

Totuși, meciurile entuziasmante reușite în fața propriilor suporteri le-au adus bascilor în ambele cazuri calificarea în grupe.

Astfel, "câinii" speră să valorifice la rândul lor teoretica slăbiciune a lui Athletic Bilbao din deplasare și să meargă pe "San Mames" cu șanse reale de calificare. 

  • Dinamo - Athletic Bilbao se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
dvd1
dvd1  •  27 Iulie 2017, 16:49

ce slabiciune? sinteti bolnavi? Cel mai cinstit ar fi ca Dinamo sa nu se prezinte (mai au inca timp sa o faca). Daca nu se prezinta pierd doar cu 3-0. Daca in nebunia lor o sa se prezinte la meci o sa piarda cu 6, 7-0. Pacat ca Dinamo a ajuns bataia de joc a 2 puscariasi care nu stiu sa scrie, sa citeasca sau sa vorbeasca. Dinamo nu are nici macar 1 jucator de Liga 1 care oricum e cel mai slab campionat din lume. Nu sint buni nici macar pe maidan. Nu va prezentati azi. Desfiintarea. In rest ***/FCSB e cea mai *** si blatista echipa de pe pamint. Huo ***, Huo FCSB, huo cei 2 puscariasi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ogica30
ogica30  •  27 Iulie 2017, 15:04
Postat de zecs93 pe 27 Iulie 2017, 14:59

Sa faca reclamatii la TAS :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bun tare....vor reclama gazonul de pe national arena, daca nu se accidenta budescu castigau cu 10 la 2.....probe din gazon vor fi duse la TAS pentru a se stabili daca in ROAF se gaseste vre un cuvant cu subanteles asa incat partida cu cehii sa se rejoace prin decembrie 2020 cand si-o reveni budescu.

zecs93
zecs93  •  27 Iulie 2017, 14:59
Postat de iosif_.vs pe 27 Iulie 2017, 14:31

Viitorul CALIFICATA - fc fcsb ELIMINATA! De ce Doamneee?? De ce??

Sa faca reclamatii la TAS :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close