INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, AZI, 20:30, TVR, GSP.RO

Dinamo - Athletic » Mutu, înainte de Dinamo-Bilbao: "Atmosfera ne va conduce spre un rezultat remarcabil" » Detalii de ultim moment despre plecarea lui Steliano Filip

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 14:50

Adrian Mutu a participat astăzi la dineul oficial dinaintea meciului cu Athletic Bilbao

"Bate Dinamo. Sper ca stadionul să fie plin, iar atmosfera să ne conducă spre un rezultat remarcabil. Toți românii au nevoie de rezultate bune. Am vorbit un pic cu Rivaldo, vom vedea meciul împreună

"Briliantul" a lămurit și situația lui Steliano Filip, despre care a spus că nu va pleca de la formația alb-roșie după meciul de azi cu Athletic Bilbao, în ciuda faptului că ultimele informații îl dau aproape transferat la gruparea ucraineană Dinamo Kiev. 

  • Dinamo - Athletic Bilbao se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. 


Click pe imagine pentru zoom

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează