INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FENERBAHCE - MANCHESTER UNITED 2-1

"E un mare pămpălau" » Scholes a ironizat un jucător de la United după înfrângerea cu Fenerbahce

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 11:04

Manchester United a pierdut ieri în Turcia, 1-2 cu Fenerbahce, și este pe locul 3 în grupă, cu 6 puncte.

Paul Scholes, legenda lui United, a fost învitat la o televiziune britanică pentru a analiza meciul, iar pe internet au apărut imagini cu foaia de joc a partidei, pe care Scholes a făcut mai multe mâzgălituri, spre amuzamentul fanilor.

Pe foaie se poate vedea cum fostul mijlocaș îl ironizează pe fundașul lui United, Marcos Rojo, despre care a scris că este "un mare pămpălău" (n.r. big wimp).

 

"În ultimii ani am fost dezamăgit de United. Au fost trei ani dureroși și cred că următorii doi ani vor fi la fel. Antrenorul are nevoie de trei sau patru perioade de transferuri pentru a face echipa așa cum vrea el. Cred că în doi ani, echipa va fi total schimbată față de cea de acum", a declarat Scholes.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
christiano0
christiano0  •  04 Noiembrie 2016, 12:11

ge0x ce faci tata vorbesti singur ?

ge0x
ge0x  •  04 Noiembrie 2016, 11:41

O dam in smardoiala cand e vorba de fotbal ? Un Morosanu, Catinas sau Benny *** pe zlatan la orice ora ..si sunt multi altii daca o dam in smardoiala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  04 Noiembrie 2016, 11:38

Termina ba cu aberatiile..prea il pupati in dos pe zlatan multi.. sunt multi care nu dau doi bani pe zlatan

Vezi toate comentariile (5)
Comentează