INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLEKSANDRIA - ASTRA, AZI, 20:00, TVR 2, GSP.RO

Echipele probabile la Oleksandria - Astra » Joacă fără apărări!

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 09:00

Oleksandria și Astra joacă azi de la ora 20, în turul III preliminar al Europa League. Meciul este televizat de TVR 2 și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, scorul a fost 0-0.

Dacă Bejan și Erico au probleme la Astra, fundașii centrali titulari ai gazdelor sunt out, iar "stâlpul" va fi un stoper venit de la o retrogradată în L3.

Deși n-a reușit să marcheze în tur, Astra este avantajată de problemele ucrainenilor. Edward Iordănescu nu va putea miza pe Erico, accidentat, dar îl va avea, aproape sigur, pe Bejan apt de joc, iar celălalt post e asigurat de polonezul Polczak. În schimb, Volodimir Șaran se va baza pe Valeri Bondarenko. La 23 de ani, stoperul a venit de la Skala Strei, o echipă retrogradată în liga a 3-a din Ucraina! "Singura sa calitate este înălțimea. Are 1,95m și e bun în aer. Atât! Face niște gafe incredibile", îl critică presa vecină. El joacă doar fiindcă lipsesc titularii Basov și Șendrik, primul exclus, al doilea accidentat.

"Chiar ar fi o performanță mare!"

La plecarea spre Ucraina, Edward Iordănescu s-a declarat optimist. Antrenorul Astrei a punctat că o calificare ar fi extraordinară pentru trupa sa. "Ne dorim o performanţă pentru că, în contextul actual, la ce s-a întâmplat vara asta, chiar ar fi o performanţă. Avem o echipă foarte tânără, în formare. E un consum foarte mare, trebuie să jucăm inteligent", a punctat Iordănescu junior.

"Mă îngrijorează ce se întâmplă în apărare. Sunt destul de importante problemele la nivelul fundaşilor centrali"
Edward Iordănescu, antrenor Astra

Stadion mic, oraș la fel

Diseară sunt așteptate circa 5.000-6.000 de persoane la meci. "Stadionul va fi plin în proporție de 90%", au anunțat gazdele. Arena mică, 7.000 de locuri, e construită în orașul Oleksandria, 82.000 de locuitori. O urbe mică pentru țara vecină, doar a 59-a în topul orașelor din Ucraina!

170 de partideau, pentru Oleksandria, fundașii centrali absenți, Basov și Șendrik
6 goluri a primit Oleksandria în 3 meciuri de Europa League, toate anul trecut; cu Hajduk a înscris doar unul

2.30este cota oferită de Betano pentru ca Astra să se califice


Click pe imagine pentru zoom!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează