INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI

Elhamed va avea galerie la București la meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva » Dinamoviștii i-au promis o primire călduroasă

foto: Ștefan Constantin, GSP
foto: Ștefan Constantin, GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2017 14:50

Fostul dinamovist Hatem Elhamed va reveni la București cu actuala echipă, Hapoel Beer Sheva, pentru meciul din grupa G a Europa League, împotriva lui FCSB. Echipa lui Dică și-a aflat azi adversarii. Pe lângă Hapoel, le va mai întâlni pe Viktoria Plzen și pe Lugano.

Israelianul va avea galerie la meciul de pe National Arena. Fotbalistul de 26 de ani a jucat la Dinamo în 2015, dar păstrează legătura cu fanii "câinilor" care i-au transmis că va avea parte de o primire călduroasă la revenirea pe Arena Națională. De altfel, jucătorului i-a plăcut atât de mult România încât a mai revenit aici în vacanță chiar și după despărțirea de Dinamo.

15 meciuria jucat Elhamed la Dinamo, marcând 3 goluri, în 2015

În vara anului trecut, Ioan Andone, antrenorul de atunci al alb-roșiilor, s-a opus revenirii israelianului în "Ștefan cel Mare".

Elhamed a marcat un gol contra lui FCSB într-un Derby de România încheiat cu victoria roș-albaștrilor, 3-1. Jucătorul a rămas profund impresionat de cel mai mare stadion din țara noastră: "E un stadion fabulos, mi-ar plăcea să joc aici în fiecare zi", mărturisea El Hamed în 2015.

Elhamed s-a transferat în urmă cu două săptămâni de la F.C. Ashdod la Hapoel Beer Sheva în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro. 

La Hapoel, fostul dinamovist evoluează ca fundaș central, nu ca mijlocaș cum juca în tricoul "câinilor", și este foarte apreciat, fiind în vederile naționalei Israelului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
259914374474553
Istvan Demeny  •  26 August 2017, 02:44

Atentie beer sheva l-a eliminat pe ludogorec!

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  25 August 2017, 16:36

*** plouate.....:):):):)ar face bine sa isi plateasca biletele sa-i bage bani in buzunarele ciobanului....ajunge cu vizite la hoteluri de unde mai fura o lenjerie....mai beau gratis o limonada...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcd18
fcd18  •  25 August 2017, 16:33

Jucatorul X trece la echipa Y -> jucatorul X ajunge la echipa Z, care va juca in Europa cu echipa W, rivala echipei Y. => facem un articol bazat pe asta si inventam din burta ca o sa sustina fanii echipei Y pe echipa Z, ca sa bagam raca intre Y si W. Ca asa suntem noi, jurnalici penali si asa ne place noua, sa-i starnim pe senilii gen Dumitru Neculai sau Pompiliu Bota, care nu inteleg nimic din manevrele noastre ce n-au nicio legatura cu principiile etice care ar trebui sa ne ghideze in meseria ce o practicam. Bravo, nea Ovi, ai niste discipoli magnifici!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close