INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Elvețienii de la Lugano abandonează Europa League după eșecul în fața FCSB-ului: "De acum asta trebuie să facem" + ce a spus Florin Niță

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:48

Mattia Bottani, marcatorul golului celor de la Lugano, crede că echipa sa n-ar fi trebuit să piardă în fața FCSB-ului, scor 1-2. 

E de părere că Lugano trebuie să se axeze acum mai mult pe campionat, mai ales că în Europa League are 0 puncte după două meciuri, iar șansele de calificare sunt mult mai mici. 

"Am avut iar mult ghinion, am făcut un meci ca-n vremurile bune, dar fotbalul nu ne-a avantajat. Ar fi trebuit să batem! Avem o echipă în reconstrucție și de acum ne vom baza pe campionat", a zis Bottani după meci.

Ce a zis Florin Niță:

"Le mulțumesc colegilor că și-au revenit în a doua repriză. Sunt foarte fericit că am câștigat. A doua repriză a fost total diferită.

La pauză am vorbit ce trebuie să facem a doua repriză. E bine că ne-a ieșit. Nu suntem calificați, mai avem 4 meciuri", a zis și Florin Niță.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gumbo
gumbo  •  29 Septembrie 2017, 02:25

Elvețienii de la Lugano abandonează Europa League după eșecul în fața FCSB-ului: "De acum asta trebuie să facem" + ce a spus Florin NițăElvețienii de la Lugano abandonează Europa League după eșecul în fața FCSB-ului: "De acum asta trebuie să facem" + ce a spus Florin NițăElvețienii de la Lugano abandonează Europa League după eșecul în fața FCSB-ului: "De acum asta trebuie să facem" + ce a spus Florin Niță

randoom.__
randoom.__  •  28 Septembrie 2017, 23:18

grav ,foarte grav. lugano trebuie sa abandoneze europa league inainte de ultima etapa cand nu mai au nicio sansa. nu acum cand sunt la 3 puncte de calificare. scoateti egal cu plzen in etapa viitoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează