INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UEFA

Evidențiați de UEFA » Moți, în echipa etapei, un stelist - jucătorul săptămânii în Europa!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 16:00

Cosmin Moți a marcat ieri un gol în victoria lui Ludogoreț din Portugalia, 2-0 cu SC Braga, și a fost inclus de UEFA în echipa etapei din Europa League.

"Jucătorul de 32 de ani a fost cel mai bun fundaș central, datorită golului marcat și a faptului că echipa sa n-a primit gol în victoria echipei sale cu 2-0 de la Braga. El a avut zece respingeri în cele 16 intervenții defensive prin care a condus defensiva", au scris cei de la UEFA.com despre Moți.

Alături de Moți, în echipa ideală se mai află Giannis Anestis, Alberto de la Bella, Bajram Jashanica, Dmitri Shomko, Emiliano Rigoni, Sergej Milinkovici-Savici, Xabi Prieto, Josip Ilicici, Willian Jose și Junior Kabananga.

echipa

Deși a câștigat premiul "Jucătorul etapei", Harlem Gnohere n-a fost inclus în echipa ideală. Atacantul francez de la FCSB a marcat două goluri în victoria cu Hapoel Beer Sheva, 2-1, și a fost votat de 64% dintre cei care au intrat pe site-ul UEFA.com, în sondajul pentru fotbalistul etapei.

gnohere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
observator_federal
observator_federal  •  20 Octombrie 2017, 21:41

Stelistii/FCSBisti ar fi vrut si ei o "Gheata de Aur"... Nu s-a putut dar măcar furnizeaza etapa de etapa in Europa League jucatorul saptamanii. Eu sa fiu la GSP as face un articol omagial pe tema asta... Bravo FCSBisti, sunteti mandri de v_oi!

gametable08
gametable08  •  20 Octombrie 2017, 20:51
Postat de hitman222 pe 20 Octombrie 2017, 18:25

Care stelist daca joaca la clona fcsb? Nu va e rusine? Pseudojurnalisti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gametable08
gametable08  •  20 Octombrie 2017, 20:50
Postat de randoomoierul pe 20 Octombrie 2017, 20:12

alti prosti au luat 5 goluri de la o echipa modesta din portugalia

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează