INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INVITAȚIE

EXCLUSIV GSP Cină de 3 ore cu Mou » Giovanni Becali, invitat de portughez: ce au discutat cei doi și ce invitație i-a făcut Mou

Giovanni şi Mourinho la vizita portughezului din 2008 în România // Foto Cristi Preda
Giovanni şi Mourinho la vizita portughezului din 2008 în România // Foto Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 21:37

Giovanni Becali și "mâna sa dreaptă", Dragoș Sârbu, au fost invitați la Bruxelles de Mourinho pentru a-l susține la meciul cu Anderlecht.

Din septembrie 2016, când a fost eliberat din închisoare, unde fusese trimis în martie 2014 în urma condamnării din Dosarul Transferurilor, Ioan Becali s-a ferit să mai apară în public sau să discute despre fotbal. Totuși, Giovanni a rămas implicat în fenomen, iar în urmă cu câteva zile Jose Mourinho l-a sunat personal.

Motivul? Antrenorul lui Manchester Uniter l-a căutat pe impresar și l-a invitat la meciul pe care englezii l-au jucat la Bruxelles, cu Anderlecht.

"Mou l-a întrebat dacă acceptă să fie trecut pe lista lui personală de invitați la partida tur cu Anderlecht. Giovanni a acceptat, evident, iar în Belgia a mers și «mâna lui dreaptă», Dragoș Sârbu", au explicat sursele Gazetei.

În hotel cu Pogba

Becali și Sârbu au fost cazați chiar în stabilimentul în care au stat "diavolii" la Bruxelles.

"Au primit o cameră la  «The Hotel» din capitala Belgiei, care a fost închiriat special pentru acest meci de delegația lui Manchester. În seara dinaintea partidei, Giovanni și Jose au stat mai bine de trei ore împreună, la cină. Au discutat pe îndelete despre ultimele evenimente din fotbal și au stabilit să se vadă și în Anglia, la un joc pe Old Trafford", au mai dezvăluit sursele ziarului.

A doua zi după întâlnire, Becali și Sârbu au stat la masă cu Alex Chipciu, mijlocaș reprezentat de cei doi.

Prieteni vechi

Întâlnirea de miercuri seara n-a fost primul "tete-a-tete" dintre Ioan Becali și Mourinho. În 2008, portughezul a venit special la București la invitația lui Giovanni, iar întâlnirea a avut loc la reședința lui Gigi Becali din centrul Capitalei.

Impresarul și Jose s-au mai întâlnit și înaintea partidei pe care FCSB a jucat-o cu Chelsea în grupele Champions League, din septembrie 2013. Mai mult, Mou l-a sunat de mai multe ori pe Giovanni când acesta era încarcerat în penitenciarul de la Poarta Albă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
tonyys
tonyys  •  15 Aprilie 2017, 09:41

Tefeleii se zvarcolesc in chinuri - Mourinho discuta si se intalneste cu un puscarias.

redshow
redshow  •  15 Aprilie 2017, 09:17

2 *** libidinosi .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gumbo
gumbo  •  15 Aprilie 2017, 08:44

Sursa ta, Andrei Crăiţoiu, este chiar giovani becali. Acum timidul giovani simte că e timpul ca să se bage în seamă puţin și te-a ales pe tine ca intermediar, Andrei Crăiţoiu. Deh, nu poate fi săracul giovani un anonim pana la sfârșit, lumea trebuie să-l vadă, să-l vorbească și sa se gândească la el. Ce, el e mai prejos decât vărul sau, războinicul luminii? Doar lui Ion Iliescu nu ii place să iasă în faţă, știe el de ce, călăul României post-decembriste.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează