INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

EXCLUSIV Hațegan arbitrează o semifinală europeană » La ce meci a fost delegat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 10:32

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, a fost delegat de UEFA la meciul dintre Manchester United - Celta Vigo, din semifinalele Europa League.

Meciul se va disputa joi, de la ora 22:05, și va fi în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, englezii s-au impus cu 1-0.

Centralul va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Radu Petrescu și Sebastian Colţescu vor fi adiționali.

Hațegan, 36 de ani, a condus mai multe meciuri importante în acest an, printre care și Juventus - Porto, din returul optimilor UEFA Champions League.

Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român și este pe lista FIFA din 2008. Pentru român, 2016 a fost un an perfect. Acesta a arbitrat două meciuri la EURO 2016, Polonia - Irlanda de Nord și Italia - Islanda, două meciuri la Jocurile Olimpice, Brazilia - Iraq și Brazilia - Honduras, și a arbitrat și meciul Belarus - Franța, din preliminariile CM 2018.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Mai 2017, 15:40

Mare tristete pentru "fostul mare..." Craciunescu, care mai deunazi il critica aspru pe Hategan ca nu l-a eliminat pe Taru, la Viitorul- Craiova. Ne zicea "fostul mare....."- Craciunescu ca Taru oprise o actiune promitatoare,la marginea careului..in opinia mea corect , sau ma rog fara fault de galben. In plus ori faza de intrare in careu este... promitatoare, dupa "fostul mare..." ar trebui galbene si rosii in veselie mare,...ca la bascket. Bravo Ovidiu Hategan !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Mai 2017, 14:23

Dle Hategan, te rog sa declini delegarea pentru ca Viitorul are nevoie de tine la centru pentru meciul cu CFR Cluj!

apolzancca
apolzancca  •  09 Mai 2017, 13:30

inginere,nu te băga în seamă cu profesioniștii...tu comentează cu bucătarii,cofetarii,acarii de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează