INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - SALZBURG

EXCLUSIV Viitorul, luată tare înainte de meciul cu Salzburg: "Copiii lui Hagi nu au nicio șansă" » Care sunt atuurile austriecilor

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 13:55

Viitorul, campioana României și-a aflat adversara din play-off-ul Europa League. Echipa lui Hagi se va duela cu Red Bull Salzburg, campioana Austriei. Primul meci se va juca în România, pe 17 august. Returul va avea loc pe 24. 

Florentin Matei, mijlocașul lui Rijeka, și Paul Pârvulescu, fost fotbalist la St. Pölten, îi cunosc pe cei de la Salzburg și au vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre campioana Austriei.

Florentin Matei, care i-a eliminat cu Rijeka pe austrieci din Champions League, nu le dă nicio șansă campionilor României

- Florentin, Viitorul o va întâlni pe Salzburg în Europa League.
- Da, am auzit, n-are nicio șansă! Cine crede că Salzburg e mai slabă ca APOEL greșește, chiar nu se pricepe la fotbal.

- Voi, totuși, ați reușit să o eliminați.
- Asta pentru că am dat gol acolo, altfel aveam o misiune imposibilă și noi! Austriecii au un atac foarte puternic, coreeanul Hee-Chan Hwang e tehnic și extrem de rapid. Mi-a plăcut și japonezul Minamino, un atacant de 22 de ani excelent în duelurile unu contra unu. Atacanții lor sunt periculoși rău, apărarea Viitorului va avea mult de suferit!

- Ce ar trebui să facă Viitorul pentru a-și crește șansele?
- Să-și betoneze apărarea, nu să gafeze ca-n Cipru! E important să nu ia gol acasă, în primul meci, deși cred că e aproape imposibil. Totuși, le urez succes! 

"Copiii lui Hagi au șanse mici"

Fostul fundaș al FCSB-ului a jucat sezonul trecut în Austria, la St. Pölten, și știe punctele forte ale adversarului Viitorului.

- Paul, cât de greu o să le fie constănțenilor să treacă de Salzburg?
- Pfff, greu, greu de tot! Cât am fost la St. Pölten am pierdut patru meciuri din patru contra lor, au jucători extraordinari. Le vor face viața grea puștilor lui Hagi.

- Cel mai mare pericol?
- Oamenii din ofensivă, Hee-Chan Hwang și Minamino, ambii au marcat mai mult de 10 goluri sezonul trecut. Au un atac letal! Bine măcar că a plecat Soriano, l-au dat în China prin iarnă.

- După cum spui, Viitorul pare a avea șanse mici...
- Asta e realitatea! Cei de la Salzburg încep mereu partidele în forță, pun presiune mare pe adversar, fac un presing foarte "sus". Ar fi o surpriză ca Viitorul să treacă de austrieci.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 August 2017, 00:22
Postat de ovidiu_3003 pe 05 August 2017, 14:41

...care copii n au nicio sansa ?...Kira si Ianis?...pai acum ati vazut si voi ca s prosti ?...astia s copiii lui Hagi .,.ce sa iasa din asa mare carturar ...

esti plin de rautate si prostie! indiferent cat de tare iti place *** pe nea Jiji, nu se face sa vorbesti asa de familia cuiva, cu atat mai putin a lui Hagi, mai nulitate , ca decat sa injuri si sa scuipi seminte la meciurile fsn nu ai habar sa faci si nici n-ai facut altceva in viata ta,mai carturarule care folosesti cartile sa faci cornete de seminte la stadion!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  05 August 2017, 15:31
Postat de ovidiu_3003 pe 05 August 2017, 14:41

...care copii n au nicio sansa ?...Kira si Ianis?...pai acum ati vazut si voi ca s prosti ?...astia s copiii lui Hagi .,.ce sa iasa din asa mare carturar ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  05 August 2017, 15:14
Postat de blatistu49 pe 05 August 2017, 14:06

lasa bamai moale nici FCSB ul nu aveanici o sansa cu SALZBURG o formatie buna care la demolat si pe ASTRA c7la 2 ati avut noroc cu cehiicare au pierdut pe linie cu sirbii cipriotii si albanezii mai moale cu fcsbu ca si ei se fac de ris de jucau cu BILBAO era jalenu gaseau mingea

Tu in ce maro de limba vorbesti frustratule, mergi la somn , nu vezi ca nu poti lega doua vorbe, drojdierule...aport, bravo,sezi...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close