INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Există şi o parte bună! Steaua nu face o tragedie după eliminarea din cupele europene: "Inter și AC Milan nici n-au participat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 15:22

Secundul lui Mirel Rădoi la Steaua, Nicolae Dică, a vorbit despre eliminarea campioanei României din cupele europene. Fostul atacant nu vede o problemă atît de mare în această contraperformanță și dă exemplele celor de la Inter și AC Milan. 

"După 12 ani, se poate întîmpla să nu ajungi în grupele Champions League sau Europa League. De exemplu, Inter şi Milan nu au jucat în cupele europene.

Asta înseamnă că nu mai joacă fotbal? Se întîmplă. S-a întîmplat şi anul ăsta la noi ca nicio echipă să nu meargă în grupe. De obicei, Steaua era echipa care se ducea în grupe, echipa care aducea mai multe puncte.

Într-adevăr, anul acesta nu am reuşit acest lucru. Ne pare rău, dar sperăm ca anul următor să reuşim să câştigăm campionatul şi să ajungem în Champions League", a spus Dică la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 August 2015, 19:59

dinamo ramane *** tarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irinaspi
irinaspi  •  30 August 2015, 14:33
Postat de nicolas.p pe 30 August 2015, 00:32

Dica,ne-ai umplut de respect...bravo mai baiatule,la voi, toti care trec prin curtea ciobanului iau cate ceva din inteligenta lui...nu era suficient Dukadam,acum v-ati mariti echipa de inteligenti?Mai postase cineva pe aici un comentariu in care se compara cu Liverpool,cum ca au mai mic coeficient UEFA decat Steaua...voi comparati-va cu cei de aici,asta este etalonul,nu mai visati la bazaconii,aici sunteti mari cand invingeti niste umbre de echipe...auzi:"aduceau multe puncte",bravo Dica...pai Steaua nu a facut puncte in grupele CL in toate participarile cate a facut CFR sau Urziceni la o singura participare.

Frate dar tu nu-l mai alergi pe Negoita?La voi totul este bine?Sau sunteti invatati sa stati in insolventa...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 August 2015, 09:06

Culmea infatuarii si a bunului simt ,cum poti sa te consideri egala lui Milan si Inter, poate numai daca crezi ca ,un presedinte de CAP e egalul unui presedinte de stat !!!! atunci da ,dar cum intre *** e posibil ori ce ,nimic nu ma mai mira.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close