INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

"Extraterestrul" Cuenca, fost la Barcelona, se înclină în fața FCSB-ului: "O echipă foarte puternică, poate face lucruri fantastice"

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:21

Isaac Cuenca (26 de ani), spaniolul celor de la Beer Sheva, trecut în carieră și pe la Barcelona, a lăudat forța celor de la FCSB după ce echipa română s-a impus pe terenul lui Hapoel, scor 2-1.

"Am încercat să facem tot ce depinde de noi, dar am întâlnit o echipă prea bună. Am încercat să jucăm bine, dar am dat peste un adversar prea bun.

Unii dintre jucătorii noștri au fost accidentați, dar am avut sprijinul publicului și poate că puteam face mai mult. FCSB mi s-a părut o echipă foarte puternică, poate face lucruri fantastice", a declarat Cuenca, la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica partidei Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  22 Octombrie 2017, 23:56

Senzational! Cuenca a trecut si pe la Barca! Iar acum joaca in ...Israel, la Beer Sheva! Pana si zeii se mai pacalesc din cand in cand! Daca era vreun mare jucator, Cuenca ramanea la Barca. Daca era macar bun, ramanea la o echipa din Spania. Daca era mediocru, tot ajungea prin Franta sau Belgia, ca alti mediocri pe care ii stiu toti romanii. Dar Cuenca e o valoare mondiala atat de mare incat taman echipa itzicilor si a strulilor l-a luat. In plus, el crede ca si echipa lui e vreo mare echipa iar FCSB e Realul din Madrid daca a reusit s-o bata. Foamea de stiri senzationale in saracie naste monstri! Cupele europene au devenit de mult niste instrumente de stors bani de la fraieri. Cu complicitatea pe fata a caselor de pariuri. In fiecare an, in cele doua cupe sunt 2-3 echipe care chiar se bat sa castige trofeul. Restul stiu ca n-au sanse si participa la meciuri trucate de tot rasul. Asa se nasc ,,marile surprize" care nenorocesc pariorii. Calificate in grupe, atat FCSB cat si restul ciurucelor alaturi de care joaca ( fara caterinca, e cea mai slaba grupa de cupe europene ever ) si-au luat cascavalul si si-au atins obiectivele. Voia Lugano sa ajunga in semifinale? FCSB voia cupa? Neeaaaa! Trofeele sunt adjudecate inca dinaintea tragerii la sorti. Ce nu se stie e care dintre cei 4-5 granzi ai Europei le va castiga. FCSB si restul saraciilor vor face deliciul doar al caselor de pariuri de acum! Diferenta dintre ele si granzi e exact scorul cu care Liverpool a macelarit pe Mari

1718173531550492
Stoian Ion Alexandru  •  20 Octombrie 2017, 13:21
Postat de blatistu49 pe 20 Octombrie 2017, 08:59

a fost un blat regizat ca si cel de la Lugano la care a contribuit si arbitrii fcsb u nu joaca nimic gogoase fripte

Facem blaturi în Europa League.... Suntem tari bai nene.... ☺️

rakanishu
rakanishu  •  20 Octombrie 2017, 09:59

Declaratia corecta a lui Cuenca a fost asta : "Am încercat să facem tot ce depinde de noi, dar am întâlnit o echipă prea bună. Am încercat să jucăm bine, dar am dat peste un adversar prea bun. Unii dintre jucătorii noștri au fost accidentați, dar am avut sprijinul publicului și poate că puteam face mai mult. Steaua mi s-a părut o echipă foarte puternică, poate face lucruri fantastice„ Steaua a spus omul ( se poate cauta declaratia pe telekomtv ), nu FCSB...nu va fie teama jesepe, CNA nu va sanctioneaza :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează